Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
11 Postów
Vyke Vyke
(Vyke)
Wiking
Każdy nowy użytkownik po aktywacji konta Vyke dostaje bonus w postaci 5 minut na rozmowy i SMSy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
waldemar oziebala
(waldi38)
Wiking
a jak wygląda korzystanie z vyke poza granicami kraju operatora czyli w roamingu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiola x
(violcia)
Wiking
UWAGA STRASZNA LIPA, ZAŁADOWAŁAM KONTO ZA 49 KORON, I CO CIEKAWE , NIGDZIE W OSLO NIE ZADZWONISZ JEŻELI JESTEŚ POZA ZASIĘGIEM DARMOWEGO WIFI , NIE WIEM O CO TU CHODZI ALE KTOŚ KTO PISZE TE BZDURY O TANICH POŁĄCZENIACH POWINIEN TO WCZEŚNIEJ SPRAWDZIĆ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
Vyke napisał:
Tony, jest to artykuł sponsorowany czyli jedna z form reklamy, za pomocą której chcemy poinformować Polaków mieszkających w Norwegii o naszych usługach. Oferujemy tani i wygodny sposób na połaczenia z Polską; rodacy w Anglii z niego korzystają i bardzo sobie chwalą. Mamy nadzieję, że i Ty spróbujesz!

NIe !!! Dziekuje , na pewno nie skorzystam. !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Vyke Vyke
(Vyke)
Wiking
Viola, Vyke świadczy usługi połączeń internetowych od 2007r, i zawsze dba, aby te usługi były na jak najwyższym poziomie. Z naszych aplikacji korzystają setki klientów codziennie, łącznie z pracownikami Vyke, którzy dzwonią do swoich rodzin za granicą. Mamy ciągłą kontrolę nad wszelkimi usterkami w systemie, ale W Twoim przypadku musielibyśmy zadać kilka pytań, tj. jaką metodę połączenia wybrałaś? Czy masz internet 3G w telefonie?

Aplikacja działa zarówno na WiFi, jak i 3G oraz Local Access, czyli łącząc się przez numer lokalny. Jeśli nie posiadasz internetu 3G w telefonie i nie jesteś w zasięgu WiFi, i wybierzesz opcję WiFi/Mobile Data, Vyke nie zrealizuje Twojego połączenia. Opcja Local Access jest dobra dla tych, którzy nie są w zasięgu sieci internetowej a w ramach abonamentu mają darmowe minuty na numery lokalne, bo wtedy stawka będzie taka sama jak w przypadku pierwszej opcji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Vyke Vyke
(Vyke)
Wiking
Waldemar, przebywając za granicą można korzystać z Vyke, aby uniknąć wysokich opłat roamingowych. Wystarczy przebywać w zasięgu WiFi i wybrać opcję połączenia WiFi/Mobile Data. Stawka będzie taka sama, jakbyś dzwonił z Norwegii. Pozdrawiamy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Vyke napisał:
Viola, Vyke działa zarówno na WiFi, jak i 3G oraz Local Access, czyli łącząc się przez numer lokalny. Jeśli nie posiadasz internetu 3G w telefonie i nie jesteś w zasięgu WiFi, wybierając opcję WiFi/Mobile Data, Vyke nie zrealizuje Twojego połączenia. Opcja Local Access jest dobra dla tych, którzy nie są w zasięgu sieci internetowej a w ramach abonamentu mają darmowe minuty na numery lokalne, bo wtedy stawka będzie taka sama jak w przypadku pierwszej opcji.

Tak się składa że lokal Access to chyba najkorzysniejsza opcja, bo większość ludzi ma już rozmowy bez limitu lub po kilka tys, WiFi zżera szybko baterie, a 3G/4G mała kto ma bez limitu i woli go wykorzystać do przeglądania netu.

Co do waszej strony to szkoda ze nie jest też po polsku, brak przelicznika minut w koronach, a nie każdy lubi gimnastykę umysłu ile to jest 1.2 eurocenta.
I czy jest różnica w cenach w zależności od tego na jaki kraj mam zarejestrowane konto? Np. Cena z numeru polskiego do Norwegii.

Edit: jak już tłumaczysz Violi co powinna zrobić to pisz jej krok po kroku co powinna zrobić bo widac ze sobie sama z tym nie radzi....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Vyke Vyke
(Vyke)
Wiking
Jon, dzięki za sugestie i komentarz. Tak jak mówisz, Local Access jest metodą najkorzystniejszą ze wszystkich, choć jeśli ktoś posiada dobre połączenie WiFi i może w każdej chwili podładować telefon np. będąc w domu, metoda WiFi również dobrze się sprawdza.

Jeśli dzwonisz z Polski do Norwegii (z polskiego numeru), stawka będzie taka jak podana na stronie, czyli 2.3c/min stacjonarne, 9.3c/min komórkowe (w Euro).

Co do wersji naszej strony w j. polskim, mamy dobre wieści - właśnie nad nią pracujemy, także powinna być gotowa w ciągu najbliższego miesiąca W między czasie zapraszamy do polubienia polskiego fanpage'a Vyke www.facebook.com/sciagnijvyke?ref=hl

Twój komentarz na temat braku stawek w koronach przekażemy do właściwego działu.

Pozdrawiamy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Vyke napisał:
Jon, dzięki za sugestie i komentarz. Tak jak mówisz, Local Access jest metodą najkorzystniejszą ze wszystkich, choć jeśli ktoś posiada dobre połączenie WiFi i może w każdej chwili podładować telefon np. będąc w domu, metoda WiFi również dobrze się sprawdza.

Jeśli dzwonisz z Polski do Norwegii (z polskiego numeru), stawka będzie taka jak podana na stronie, czyli 2.3c/min stacjonarne, 9.3c/min komórkowe (w Euro).

Co do wersji naszej strony w j. polskim, mamy dobre wieści - właśnie nad nią pracujemy, także powinna być gotowa w ciągu najbliższego miesiąca W między czasie zapraszamy do polubienia polskiego fanpage'a Vyke www.facebook.com/sciagnijvyke?ref=hl

Twój komentarz na temat braku stawek w koronach przekażemy do właściwego działu.

Pozdrawiamy!

Dupa z ta waszą siecią, dzwoniąc z norweskiego numeru, będąc w Norwegii (mam minuty bez limitu) nie mogę wybrać "local access" tylko wybiera mi call back i dodatkowo bezczelnie mam w porfilu że dzwonię z Norwegii do Norwegii za jedyne 18p za minutę, no normalnie luksus z opcji za darmo przejść na płatną............

Mam nadzieję że ten komentarz też zostanie przekazany do właściwego działu..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiola x
(violcia)
Wiking
NIE PISZ BZDUR, BO TAK JAK PISAŁAM WCZEŚNIEJ, JAK NIE JESTEŚ W ZASIĘGU DARMOWEGO WIFI TO TA APLIKACJA W OGÓLE SIĘ NIE CHCĘ POŁĄCZYĆ, A POŁĄCZENIE PRZEZ LOCAL ACCESS PO WYBRANIU NUMERU JEST PO PROSTU W CAŁYM OSLO NIE MOŻLIWE, SZKODA KASY NA DOŁADOWANIA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok