Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Legalizacja narkotyków tematem przewodnim spotkania KrFU - Norwegia

Czytali temat:
(767 niezalogowanych)
1 Post
Wojciech J.
(Yeti)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Moim zdaniem powinno sie predzej zdelegalizowac sekciarzy jak i wszelkie partie polityczne zbudowane na religii. Bo jak pokazuje historia religia podobnie jak socjalizm/komunizm jest znacznie bardziej szkodliwa niz substancje odurzajace ktore ludzie stosuja z wlasnej woli na sobie.

Ich zdrowie, ich cialo ich PRAWO DO WOLNOSCI. Niby jakim prawem ktos moze decydowac o tym co drugi czlowiek ma prawo a czego nie ma prawa robic z samym soba....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
ppp ppp
(ja543)
Wiking
kolejny "blyskotliwy" przyklad dziennikarstwa na MN.
mam pytanie -co znaczy "naduzywac marihuany"???-sa jakies limity dzienne np. 3g dziennie jest ok ,a powyzej to juz naduzywanie????
chyba autorowi chodzilo raczej o jej uzywanie w ogole.

kolejna wtopa to- "około czterdziestu osób poniżej 25 roku życia ma kryminalną przeszłość"-domyslam sie ,ze chodzi o 40 % osob ponizej 25 roku zycia.jesli chodziloby o 40 osob w calym Bergen to chyba nie mozna mowic o jakimkolwiek problemie z narkotykami.

taka rada na przyszloosc-jak juz piszecie artykul to zanim wcisniecie enter przeczytajcie go z 2 x .

Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Robin OfSherwood
(RobinOfSherwood)
Wiking
co to za artykuł. Autorka nie ma pojecia o temacie, widać to na pierwszy rzut oka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Pedaly, lesbijki i inne dziwne rzeczy sa tu legalne, czemu nie narkotyki?
Juz wiem po czym imperator tak bredzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok