Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Będzie proces sprawcy wypadku podczas pokazu Gran Turismo - Norwegia

Czytali temat:
ANDY A. (954 niezalogowanych)
13 Posty

(jakubt)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Będzie proces sprawcy wypadku podczas pokazu Gran Turismo
800 000 koron to chyba ok 400 tys zl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
cwaniczek rzucil prace ze niby taki biedny
a ile milionow ma na koncie

zaraz sie odezwa polonorki ze niby to widzowie winni bo Polacy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
Szkoda tylko,ze ledwo po wystartowaniu staranował tyle osób, myślę ze ten wypadek również był spowodowany tym,iż kiepskie sa ograniczenia na drogach w Norwegii(brak szybkiej reakcji podczas jazdy) czyli kierowcy mają zwolniona reakcję myślenia za kierownicą,sama zauważam to po sobie,po przyjeździe z Norwegii do Polski człowiek ma zwolnioną reakcję podczas prowadzenia pojazdu,brak tej energii, słabo "wyostrzona adrenalina" ale wystarczy dłużej pobyć w Polsce i wszystko wraca no szybkiej normy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
jak mozna taka szuje morderce i zabojce dzieci wogule usprawiedliwiac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
sorlandet napisał:
Szkoda tylko,ze ledwo po wystartowaniu staranował tyle osób, myślę ze ten wypadek również był spowodowany tym,iż kiepskie sa ograniczenia na drogach w Norwegii(brak szybkiej reakcji podczas jazdy) czyli kierowcy mają zwolniona reakcję myślenia za kierownicą,sama zauważam to po sobie,po przyjeździe z Norwegii do Polski człowiek ma zwolnioną reakcję podczas prowadzenia pojazdu,brak tej energii, słabo "wyostrzona adrenalina" ale wystarczy dłużej pobyć w Polsce i wszystko wraca no szybkiej normy....

mam to samo przez pierwszy dzien, choc latam 2-3 razy w miesiacu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(KING)
Nowicjusz
Dwa nory co dla jaj odsrzelily sobie bambera w afryce wyladowaly w piecu i nic im norweskie pierdu pierdunie pomoglo. Ja sie pytam tylko czym sie rozni taki samochodzik od karabinu..???? Nory traktuja Polske jak kraj dzikusow i dla jaj urzadzaja sobie pilowanie opon. Ktos kto kupuje sobie takie auto dla zabawy tak na prawde nie musi pracowac i ten jego zwod z utrara pracy to tylko po to aby poszkodowani dostali ten ochlap w postaci 800 000. Ten gnoj zaplaci za naprawe samochodu dwa razy wiecej. Jaka jest cena zdrowia i zycia Polaka???? Dla Norwega to tyle co wartosc jednej felgi w jego zabawowym samochodziku.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Dwa nory co dla jaj odsrzelily sobie bambera w afryce wyladowaly w piecu i nic im norweskie pierdu pierdunie pomoglo.
na razie tylko jedem drugi jeszcze zyje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:
jak mozna taka szuje morderce i zabojce dzieci wogule usprawiedliwiac

Masz na mysli Norwega, ktorego dotyczy watek ?
Jesli tak, to kogo on zabil, bo moze cos mi umknelo ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
"Według Gazety Wielkopolskiej z częścią poszkodowanych Norweg już wcześniej zawarł ugodę. Wypłacił im odszkodowanie w wysokości 800 000 koron (ok. 50 tyś. zł)."

Ja pi***le
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
For en idiotisk overskrift...Drapsmaskin. Dette er vel ikke en tanks med skarp ammunisjon han kjører rund

Więcej informacji: www.mojanorwegia.pl/polacy_w_norwegii/po...a.html#ixzz2w9v72s64
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok