Szkoda tylko,ze ledwo po wystartowaniu staranował tyle osób, myślę ze ten wypadek również był spowodowany tym,iż kiepskie sa ograniczenia na drogach w Norwegii(brak szybkiej reakcji podczas jazdy) czyli kierowcy mają zwolniona reakcję myślenia za kierownicą,sama zauważam to po sobie,po przyjeździe z Norwegii do Polski człowiek ma zwolnioną reakcję podczas prowadzenia pojazdu,brak tej energii, słabo "wyostrzona adrenalina" ale wystarczy dłużej pobyć w Polsce i wszystko wraca no szybkiej normy....
sorlandet napisał: Szkoda tylko,ze ledwo po wystartowaniu staranował tyle osób, myślę ze ten wypadek również był spowodowany tym,iż kiepskie sa ograniczenia na drogach w Norwegii(brak szybkiej reakcji podczas jazdy) czyli kierowcy mają zwolniona reakcję myślenia za kierownicą,sama zauważam to po sobie,po przyjeździe z Norwegii do Polski człowiek ma zwolnioną reakcję podczas prowadzenia pojazdu,brak tej energii, słabo "wyostrzona adrenalina" ale wystarczy dłużej pobyć w Polsce i wszystko wraca no szybkiej normy....
mam to samo przez pierwszy dzien, choc latam 2-3 razy w miesiacu
Dwa nory co dla jaj odsrzelily sobie bambera w afryce wyladowaly w piecu i nic im norweskie pierdu pierdunie pomoglo. Ja sie pytam tylko czym sie rozni taki samochodzik od karabinu..???? Nory traktuja Polske jak kraj dzikusow i dla jaj urzadzaja sobie pilowanie opon. Ktos kto kupuje sobie takie auto dla zabawy tak na prawde nie musi pracowac i ten jego zwod z utrara pracy to tylko po to aby poszkodowani dostali ten ochlap w postaci 800 000. Ten gnoj zaplaci za naprawe samochodu dwa razy wiecej. Jaka jest cena zdrowia i zycia Polaka???? Dla Norwega to tyle co wartosc jednej felgi w jego zabawowym samochodziku.
Dwa nory co dla jaj odsrzelily sobie bambera w afryce wyladowaly w piecu i nic im norweskie pierdu pierdunie pomoglo.
na razie tylko jedem drugi jeszcze zyje
"Według Gazety Wielkopolskiej z częścią poszkodowanych Norweg już wcześniej zawarł ugodę. Wypłacił im odszkodowanie w wysokości 800 000 koron (ok. 50 tyś. zł)."
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.