Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rokokko3255 (2063 niezalogowanych)
1 Post
marek lllll
(budda30)
Wiking
Prz Jar to w Polsce jest lepszy chleb ??? Chyba nie byles nigdy na piekarni w polsce i nie wiesz z jakiej wielkosci kulki ciasta sie go robi hahaha pozatym sama chemia i spulchniacze. Polecam firme Zeelandia producent chemi dla piekarni sama natura hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów

(monia37)
Początkujący
Temat był inny a debile jak zwykle zeszli z tematu, ja kupuje podstawowe rzeczy np. np. chleb, jogurty , warzywa , owoce i przekąski np. chipsy w Kiwi resztę z PL 3 lodówki turystyczne miesa zapewniają mi zycie tu kilka miesięcy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(KING)
Nowicjusz
Mozna na serio duzo kupic za sto koron pod warunkiem, ze ma sie troche czasu, wiedzy i umie sie gotowac. No i jeszcze jedno....Do sklepu nie lata sie zs stowa w reku.Zakupy najlepiej robic w godzinach przedpoludniowych i kupowac duze opakowania. Warzywa i owoce tylko u turasa. Obiad za 20 koron mozna spokojnie zrobic. Tylko czy komus sie chce zrobic kluski..????? np. z klopsikami?...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
budda30 napisał:
Prz Jar to w Polsce jest lepszy chleb ??? Chyba nie byles nigdy na piekarni w polsce i nie wiesz z jakiej wielkosci kulki ciasta sie go robi hahaha pozatym sama chemia i spulchniacze. Polecam firme Zeelandia producent chemi dla piekarni sama natura hahaha

Nic z polski nie jadam oprócz wędliny i to swojskiej
A o chleb chodzili mi pełno ziarnisty itd zaszalej wez taki za 30kr i zobaczysz różnice
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
PJo napisał:

a skąd składniki bierzesz do zrobienia tej swojej kiełbasy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
jasta102 napisał:
PJo napisał:

Jasiu z hodowli rodziny Limitowane sztuki zero paszy i chemii.
taka swinka czy ciele na własnym chowie to mogę jeść
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
PJo napisał:
jasta102 napisał:
PJo napisał:

Jasiu z hodowli rodziny Limitowane sztuki zero paszy i chemii.
taka swinka czy ciele na własnym chowie to mogę jeść

nowe zwyczaje
kiedyś to na cmentarz zanosili
później kremacja w modzie
a teraz
fiu fiu
nie nadążam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Dariusz S
(dreamstars)
Początkujący
Mam przyjemność a może nawet pecha pracować z Norwegiem który 8 ostatnich lat spędził po za granicami swojego kraju. M.in. USA. Wielka Brytania. Naprwdę nie różni się od naszych rodaków którzy oszczędzają a śmiem nawet twierdzić że jest gorszy. Przykładowo ostatni tydzień jechał na samym pasztecie a jak biorę kawe na shellu to stoi za plecami z kuponem na naklejkę. I to przy zrobkach rzędu 500 000 tys rocznie. Zgroza...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
PJo napisał:
budda30 napisał:

A o chleb chodzili mi pełno ziarnisty itd zaszalej wez taki za 30kr i zobaczysz różnice

same chinskie zupki wpierdalasz bo na rate do banku musisz ciulac milionerze od siedmiu bolesci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
  • gargamello napisał:
    PJo napisał:
    budda30 napisał:

same chinskie zupki wpierdalasz bo na rate do banku musisz ciulac milionerze od siedmiu bolesci

Stary nie reformowalna cap
    Zgłoś wpis
    Oceń wpis:  
    Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok