@Crow: To o Kaczorze to mam nadzieje bylo skierowane do retoryki SENTEXA ktory prawdopodobnie taka wlasnie przyjmuje aby go volksdeutsche, folkenorski oraz inni delikatniejsi poplecznicy giermancow mogli zrozumiec. Ja uwazam ze to nie jest dobry pomysl schodzic do poziomu kanalu aby go lepiej mogli przeciwnicy zrozumiec ale jak kto lubi.
A jesli o Kaczorze do mnie mowiles to kolejny wyraz smiesznosci ile razy juz mowilem ze Kaczor to reprezentant tego wszystkiego co jasta opisuje bo trudno go uznac za agenta kogokolwiek co sam Korwin nawet mowil..... bo do tego potrzebny chociaz "jaki taki" poziom.... Ale jesli mimo wszystko to do mnie bylo skierowane to zainteresuj sie retoryka Palikota moze znajdziesz podobienstwa do twojej.
@Wszyscy: A tutaj chcialem podac przyklad typowej swini korytnej takiej jak wiekszosc skorumpowanych politykow w Polsce.... imc Andriej Illarionow byly doradca Putina ktorego wyrzucono bo zbyt czesto schylal ryj do koryta.... Oto jak sie odwdziecza swojej Slowianskiej ojczyznie:
wiadomosci.onet.pl/swiat/byly-doradca-pu...wojna-swiatowa/th58v lecz to jedynie kulminacja bo swoje zapedy ukazywal natychmiast po wyrzuceniu.... A teraz jak myslicie co by zrobili "patrioci" z PO/PSL/SLD/PiS+ruchu kota gdyby im zabrac koryto i musieli uciec z kraju by za korupcje nieodpowiadac? Mysle ze rownie radosnie by palali wielka nienawiscia do Polski i wszystkiego co Slowianskie jak to bydle Illarionow......
Tyle ze Rassija zdrajca nieodpuszcza.... poprostu im sie niespieszy niech pozyje troche w strachu.... ale mam szczera nadzieje ze go znajda kiedys i odpowiednio beda "riezac".... bo nie ma na Swiecie nic gorszego, nie ma wiekszego scierwa niz swinia korytna przylapana na okradaniu wlasnego narodu, ktora potem jeszcze czerpie korzysc ze zdrady wlasnego kraju i rasy.....