Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Piotr XXX (2701 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Ze uzyles tytulu mojego posta to rozumiem ze twoja wypowiedz Crow kierujesz do mnie.... Niestety rozczaruje cie i niebede nazywal po imieniu twojego socijalistycznego sposobu prowadzenia dyskusji.... gdzie co chwila probujesz zdyskredytowac rozmowce piszac "dziecinna" "wyswiechtana" i jeszcze mowiac ze fakty sa nieprawda....

SENTIX za to dobrze i skutecznie ci odpowiada na twoim poziomie lecz ja niezamierzam na taki poziom dyskusji schodzic....

Poprostu zaczne od tego iz wszystkie fakty sa prawdziwe a to ze na forum jestes tylko przez krotka chwile i niepotrafisz doczytac kim jestem i gdzie pracuje oraz znalezc potwierdzenia tego na norweskich stronach Fylkesmannen to nieznaczy ze te fakty nieistnieja.... Chociaz to jest znana taktyka socjalistow ze aby mogli zyc w swoim skrzywionym socjalistycznym raju to musza wyprzec czesc rzeczywistosci ze swojego umyslu tak aby nic niekolidowalo z ich jedynym slusznym swiatopogladem.

A co do studiow to oswiece cie.... Studia sa poto aby uzyskac odpowiedni papierek z uczelni na ktorej takowego papierka nieda sie kupic. A to poto aby potem dzieki temu papierkowi moc wykonywac zawod ktory na celu ma osiagniecie bardzo wysokiej pensji lub dajacy mozliwosc zalozenia np. wlasnej kancelarii.... I mozesz sobie zaprzeczac do woli.... lecz ja mam dowody na to kim jestem ba nawet ktos "uprzejmy inaczej" raczyl w pewnym temacie wkleic moja fotke z CIAbooka.... a socjalisci i volksdeutsche ktorzy podobno nigdy subjektywnie nic nieoceniaja nieatakuja osoby tylko watek etc. Byli pierwsi na liscie komentujacych moja morde.... licze na to ze kiedys oczywiscie bedzie jeszcze taka mila okazja ze ktos wkleich ich wspaniale oblicza aby reszta tez mogla pokomentowac.....

Når dette er sagt så minner du meg om en forbanna sosialistisk vestlig slave.... av alle de andre postene du har skrevet lukter det tendenser til å være en folkenorsk i lange baner. Du kan kalle argumentasjonen til dine meningsmotstandere for munndiare.... Vi kaller sosialistene rett som det er: APer og SVin.

Tak czy "inakszej".... cala twoja retoryka w wielu postach na forum przypomina folkenorska i kogos kto jest wrogiem Slowianskiej rasy i kultury.... Jak ci sie tu tak bardzo podoba to kochaj sobie norskow.... ale nieupieraj sie przy zaklamywaniu faktow gdy ludzie czujacy sie Slowianami pisza swoj punkt widzenia. Wyobraz sobie ze na swiecie istnieje wiele faktow ktorych nieopisano w Partiprogrammet til SV....

A teraz ciesz sie z innymi folkenorskami jak cie od zbieracza truskawek, karalucha lub innego dziada norski beda wyzywac. Albo udawaj norska i razem z nimi wyzywaj. Bo przeciez zawsze mozesz udawac ze jak mowia o Polakach to nie o tobie.... pewnie tak robisz co nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
Dziekuje Ci ! Wspaniale jest sie dowiedziec o sobie rzeczy o ktorych sie nie mialo pojeciaDziwne troche ze wg ciebie to naleze do trzech roznych parti ale ok Pogodze sie i z tym. No i o co sie tak pienisz wlasciwie? Napisalem tylko ze jestes dziecinny i ze twoja argumentacja kupy sie nie trzyma. Szkoda tylko ze dalej nie wiesz po co sa studia I czy ty naprawde myslisz, ze bede zuzywal czas zeby Cie sledzic?????????????? Chyba jednak masz zbyt duze wyobrazenie o sobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Crow: Jak nie masz czasu zapoznac sie z faktami to moze bys chociaz niezaprzeczal tym fakta z ktorymi zapoznac sie nie miales czasu? Bo to chyba szczyt ignorancji powiedziec ze ktos klamie nie majac czasu zapoznac sie z tym jakie sa fakty?

Piszesz cos takiego: Wiec nie mydl ludziom oczu, ze jakies tam studia skonczyles bo to jest poprosu niemozliwe No ale......pomazyc zawsze wolno Niemajac pojecia o kim piszesz i nie majac czasu zapoznac sie z faktami wiec automatycznie stwierdzilem ze jednak niepopierasz Høyre bo poziomem debaty pasujesz niestety tylko do SV.... no moze tez do AP lecz oni staraja sie ograniczac w oglaszaniu ze cos jest klamstwem tylko dlatego ze niezapoznali sie z faktami.

Tylko hardcorowi socjalisci zarzucaja fakta klamstwo a potem tlumacza sie ze niemaja czasu zapoznac sie z faktami.... wiec jesli fakty sie niezgadzaja z teza socjalisty to tym gorzej dla faktow...

A ze pachna twoje posty nastawieniem pronorweskim chociaz nie w taki sposob jak volksdeutscha i folkenorski (Jasty & Lindemans) to mozna zrozumiec czytajac kilka dyskusji w ktorych brales udzial.... moze nie jest to jeszcze poziom tak ordynarny aby mozna napisac folkenorsk ale zawsze.....

Cale szczescie ze na tym forum jest niespotykana nigdzie indziej ilosc porzadnych Slowian i Polakow ktorzy ciagle wiedza ze Polska jest ich ojczyzna chocby nawet na ksiezycu przyszlo im mieszkac....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
No dobrze kochany, wytlumacze ci wiec moja retoryke Widzisz teraz jak przyjemnie jest jak kogos obsypujesz epitetami, pomawiasz, osadzasz, wskazujesz na pochodzenie i poglady, nie majac najmniejszego pojecia o faktach. Zapamietaj ze uprzedzenie i "fortolkning" wypowiedzi nigdy nie bylo, nie jest i nie bedzie faktem. I to niezaleznie od pogladu politycznego. Ciesze sie ze nareszcie to zrozumiales (albo wciaz nie).
Chyba jestes na tyle inteligentny, ze liczysz sie z tym ze jak kogos obrzucasz blotem to mozesz sie zdazyc ze dostaniesz blotem zpowrotem?
No a dalej. Nie wiem w jakim srodowisku zyjesz ale w moim to ludzie wykazuja "respekt for hverandre" Wiesz na czym polega wyzszosc przecietnego norwega nad toba? Na tym ze norweg wykazuje taki sam respekt dla sprzataczki jak i dla wlasciciela czy dyrektora zakladu. Wiem, wiem, nie denerwuj sie. Zdaje sobie w pelni sprawe, ze wsrod norwegow sa tez sk.....ysyny. Tak samo zreszta jak i w kazdym narodzie. I w rasie tez
Czy ja jestem høyre czy ventreorientert , nie ma z tym nic wspolnego. Tu chodzi poprostu o to jak widzisz innego czlowieka. A poza tym ...... szkoda mi zycia, zeby budowac je na nienawisci. Jest na to zbyt krotkie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Gdy "obrzucam kogos blotem" jak to nazywasz, to niewciskam mu ze to co mowi jest nieprawda i nieneguje faktow o ile nie mam dowodow na to ze ten ktos klamie (chyba ze opowiada nie o sobie lecz o naukowo niepotwierdzonej idei politycznej).... A jesli przedstawiam teze do jakiej partii ktos moze nalezec to na podstawie tego co mowi i nigdy nieupieram sie ze tak jest kazdy ma prawo powiedziec jak jest naprawde.... Tymczasem ty poprostu zaprzeczyles fakta i nazwales je marzeniami pomimo ze dowody na to ze fakty sa prawdziwe to sa nawet na tym forum.....

A co do Norwega to na pokaz dorosly norsk moze ci wykazywac jaki tylko chcesz "respekt".... Jakby im ktos powiedzial ze pedofile sa ok (juz w Holandii tego probowano nawet partie zalozyli) to norsk by mowil na pokaz ze spoko widocznie ok i tak dalej. A ty mylisz respekt do sprzataczki z socjalistycznym pogladem ze dyrektor dzieki ktoremu ma prace ta sprzataczka to jest "zly kapitalista, zlodziej itp itd etc." i takie oto poglady maja socjalisci. A jak chcesz poznac prawde o norskach (zanim naucza sie ze publicznie trzeba byc politycznie poprawnym) to powiniennes przechodzic ich szkole od barneskole po VGS... a jesli juz nie mozesz bo za stary na to jestes to wybierz sie kiedys w roli obserwatora lub lærervikar... Masz tez opcje dostac sie na prywatna domowke gdzie norski sie bawia to wtedy posluchasz o tej ich wielkiej wyjatkowej tolerancji. A publicznie to wiadomo.... a zreszta przejdz sie kiedys do pubu i jak bedziesz gadal z norskami powiedz ze jestes z Polski.... bedziesz mial wyjatkowe szczescie jak ci ktos niewygarnie od zbieraczy truskawek... itd.

A jesli chodzi oto jak widze innego czlowieka to chyba proste ze jako Slowianin niebede siedzial z zalozonymi rekami gdy z jednej strony muzole juz sa skutecznie zogranizowani przeciwko nam... a z drugiej strony szkopskie UE ze swoim socjalizmem wyciaga lapy coraz bardziej na wschod.... A banderowcy nawet sie niekryja wielu pozakladalo mundury imitujace SS Galizien i czekaja na pomoc od "szkopskich panow".

A zycie jak zycie musi miec cos co sprawia ze czlowiekowi sie chce.... nawet najwspanialszy kapital czasem moze sie wydawac tylko jakimis cyferkami ktore w danej chwili nic niedaja konkretnego.... i moznaby popasc w jakas apatie czy lenistwo... a sluszna wscieklosc i nienawisc szybko budzi czlowieka z takiego marazmu i motywuje aby dalej starac sie caly czas by osiagnac cos wiecej.... to jest niczym ogien ktorego sam kapital nie jest w stanie wzniecic chyba ze sie go zacznie wydawac... ale wtedy to potem tylko jest "kac" ze sie spowolnilo swoja droge do naprawde wielkiego kapitalu. Ale coz kazdy sie w inny sposob motywuje.... wazne aby Slowianie niedali sie zaskoczyc ani muzola ani giermanca i wieksza sila na sile potrafili odpowiedziec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
Jeszcze raz. Jak Ty chcesz zeby norweg wykazal respekt w stosunku do ciebie, jak ty sam nie wykazujesz zadnego respektu w stosunku do niego? Ktos tu chyba powinien byc madrzejszy, nie? Ty, z tego co piszesz, wykazujesz tylko pogarde. Czy naprawde myslisz ze respekt u innych zdobywa sie tylko sila i historia?
Invektyw na temat moich pogladow politycznych, znajomosci szkolnictwa, pubow jak i znajomosci i doswiadczen z norwegi nie bede komentowal bo poprostu nie masz o nich pojecia. Fakty, kochany, podaj mi jakies fakty. No jeden ci moge podac, dla ulatwienia. Za mlody jestes zebys mogl ze mna konkurowac w znajomosci tych wszystkich rzeczy ktore sobie wyimaginowales.

Når dette er sagt

A propos zacietrzewienia politycznego polecam chwile refleksji:

Først kom de for å ta kommunistene.
Jeg protesterte ikke
- for jeg var ikke kommunist.

Så kom de for å ta fagforeningsmedlemmene.
Jeg protesterte ikke.
- for jeg var ikke fagforeningsmedlem.

Så kom de for å ta jødene og sigøynerne.
Jeg protesterte ikke,
- for jeg var ikke jøde eller sigøyner.

Så kom de for å ta de homofile.
Jeg protesterte ikke,
- for jeg var ikke homofil.

Da de kom for å ta meg,
var det ingen som kunne protestere.

Uprzedzajac przebieg wypadkow, nigdy nie bylem, nie jestem ani nie bede socjalista (FAKT)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Niepodaje ci zadnych faktow poniewaz nie wiem kim jestes... To co powiedzialem to propozycje jedynie byly abys mogl zapoznac sie z norskami... Mnie wystarczy ze sie musialem zapoznawac z ich prawdziwa wersja w barneskole, ungdomsskole i duzej czesci VGS (pod koniec VGS zaczynaja rozumiec ze nic dobrego niewyniknie ze zbyt czestych wizyt u dyrektora). Teraz juz niepotrzebuje dopasowuje sie do ich publicznych wersji oficjalnych a do pubow niechadzam.... A juz mowilem abys wybral sie kiedys do pubu zupelnie normalnie nieokazujac nikomu braku szacunku i gadajac z norskami powiedzial ze jestes z Polski..... na 90 % za chwile uslyszysz o "jordbærplukkere" lub tez o jakiejs sprzataczce ktora sprzata w domu u norska.... etc.

A w okolo 20 % przypadkow opowiedza ci takze o "polskich kurwach" (fajnie by bylo gdyby ktoras ze szczesliwie zameznych z norskiem folkenorsek mogla to slyszec lub ten norsk) i o tym jakie sa tanie lub ze do starych norskow chetnie przyjezdzaja podobno etc. Chociaz akurat na to mozna im szybko odpowiedziec ze ich norweskie sa darmowe niech tylko lepiej sie po pubie rozejrza zamiast kurczowo trzymac sie kufla......

A co do tej twojej chwili refleksji to tylko inna wersja wierszyku napisanego przez komucha: no.wikipedia.org/wiki/Arnulf_%C3%98verland

Ellers så skal vi nok ikke sove, vi kommer og tar dem selv før de tar oss.....

Chociaz oczywiscie norski beda spokojnie spac az obudza sie ze maja przed drzwiami muzola ktory sie pyta czy zamierzaja przejsc na islam czy wola na skroty do Walhalli Lecz w Polsce czy w Rosji tego problemu raczej nie bedzie..... bo ludzie na czas sie obudza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Crow, "chwila refleksji" w przypadku cysorza ?
Podziwiam Twoj optymizm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
No kurde ! Tak juz mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Imperator1988 napisał:
w Rosji tego problemu raczej nie bedzie.....
w Rosji już wodzem wojska jest mongoł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok