Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kamil N cimbel5 high octane (2577 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
To bardzo zle odnosisz wrazenie, tylko dlatego, ze jestem przeciwna zabijaniu, jako zlotym srodku na wszystko. Nie wiem rowniez, skad takie wnioski, ze podoba mi sie ich kultura czy wiara.
Niestety sam jestes przezarty nienawiscia do innosci, a wiec nie jestes lepszy od tych, ktorych nienawidzisz. To, ze Ty nie gwalcisz, to nie znaczy, ze oni wszyscy gwalca To, ze Ty nie zerujesz na podatkach, to nie znaczy, ze tylko muslimy na nich zeruja. Wymieniac by bez konca. Nie podoba mi sie, to co zaczyna sie dziac w Europie, ze wzgledu na coraz wieksza ich liczbe i roszczeniowa postawe. Itp...itd. Niestety zabijanie, to nie rozwiazanie problemu. Madre rozwiazania polityczne - tak, ale poki co nie wiele sie jeszcze dzieje.

Niestety jestem przeciwna takim pogladom jak Twoje "zabic ich wszystkich, bo to gowno nie ludzie". Mam w pracy mila kolezanka, muslimke. Jest dobra w tym co robi w pracy, jest sympatyczna, inteligentna i na wiele tematow mozna z nia pogadac. Ale.....zabijmy ja bo to przeciez tylko gowno nie czlowiek Nieprawdaz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Gabriel napisał:
Lindemans napisał:
No tak, to wiele wyjasnia
Czyli wedlug Ciebie, wszyscy wyznacwcy Allaha to gowno, to nie ludzie ? No ale przeciez za zbicie gowna nikogo nie wsadzaja do wiezienia To...moze to jednak ludzie ?

Idac dalej, to zapewne nie podoba Ci sie, ze wielu z nich (fanatycy, ekstremisci) uwaza, ze "niewiernych" trzeba zabijac, ale czym w takim razie roznisz sie od nich ?

Mnie się wydaje iż ty LindaMalinda starasz się gloryfikować religię islamską .
---
U Chrześcijan jest Biblia
U Islamistów jest Koran

---
W pierwszym "Katalogu" nigdzie nie pisze iż trzeba bezwzględnie niszczyć fizycznie innowierców .
Natomiast w drugim "Katalogu" taka postawa to Święte Prawo i Nakaz ...!!! .
---

Który jest obecnie wybielany przez wykształconych Islamistów, pomijając tu NIESTETY ich Duchowych Przywódców , którzy wręcz odwrotnie podsycają jeszcze tą nienawiść wśród Islamskiego Motłochu !!!
---
I tak dalej .... dalej ... nie będę powtarzał tego co już na Tym Forum Onegdaj Zamieściłem .
ECH
PRACY SZUKAM ponieważ się bardzo nudzę .!

Daruj sobie Gabriel (zastanawiam sie co Ci daje przekrecanie mojego nicka, no ale na pewno zaspokaja jakies Twoje potzreby, wiec na zdrowie , bo doskonale wiesz, ze wielu wyznawcow Allaha nie ma ani zmiaru, ani najmniejszej ochoty na zabijanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał: Mam w pracy mila kolezanka, muslimke. Jest dobra w tym co robi w pracy, jest sympatyczna, inteligentna i na wiele tematow mozna z nia pogadac. Ale.....zabijmy ja bo to przeciez tylko gowno nie czlowiek Nieprawdaz ?
Ano właśnie
Ty masz miłą koleżankę która dobrze pracuje i jeszcze nie znasz jej złej strony ...
---
Inni nie mieli tego szczęścia, ponieważ trafili na miślimów różnych narodowości , którzy ich "OKRADLI" i nie będą teraz czekać na ich miły uśmiech .
---
Każdy z Nas traktuje tak innego jak jest traktowany przez innych
Przykład ... dobitny to to Nasze Forum ...
Ech
Szukam pracy ponieważ się strasznie nudzę .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Schodzisz z tematu Gabriel - ja jestem przeciwna zabijaniu, a Ty bedziesz probowal prowadzic dyskusje "o wyzszosci swiat....". Smialo, nie o poszlo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
eryk12 napisał:
odnoszę wrażenie że nie przeszkadza Ci to co oni robią z kobietami że gwałcą 13-letnie dziewczynki i okradają nas podatników z zarobionych pieniędzy bo przecież wiekszośc kasy idzie na tych jebanych nierobów a jak Ci się tak podoba ich wyznanie i kultura to co robisz tutaj???Lec do Pakistanu Czym się różnie??? nie bije kobiet nie gwałce dzieci i nie okradam państwa!!!!Wyjebał bym ich wszystkich z Europy!!!
a ja się pytam
dlaczego
rząd polski zrezygnował z wysłania ubogiej ludności wsiowej na Madagaskar
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a ja się pytam
dlaczego

bo caly swiat by krzyczal o polskim antysemityzmie ,albo o holokauscie

myslimy sa dobre i wszpaniele i nie wolno o nich zle mowic
przynajmniej o tych z norweskim paszportem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:
a ja się pytam
dlaczego

bo caly swiat by krzyczal o polskim antysemityzmie ,albo o holokauscie

myslimy sa dobre i wszpaniele i nie wolno o nich zle mowic
przynajmniej o tych z norweskim paszportem

Nie o tym byla dyskusja, czy sa dobre, mile, czy wspaniale, czy odwrotnie, a tylko czy to ludzie, czy gowno. Bo ktos ma problem ze sprecyzowaniem No i o zabijaniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(lukazs)
Wiking
Powodzenia polskie dziewczyny w związkach z islamistami...jesteście świetne mieszając krew z takim czymś .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
I. T.
(eryk12)
Wiking
poczekajcie wszyscy którzy takim dobrem bijecie do wszystkich... jak muslimy dojda do władzy to będziecie zapierdalac za garnuszek wody bo przecież chrześcijanie to dla nich grzesznicy którym trzeba spuszczać krew tak w koranie maja nawet napisane!!! nie chodzi tu o nienawiść tylko zdrowy rozsadek którego brakuje nie jednemu.Europa już jest opanowana a Ci którzy piszą że znam .."fajny ,fajna"itd. sa pojebani!!!!!!!!!Ja mówie won muslimy z Europy a kto się nie zgadza to niech przejdzie na ich kulture!!!I też won))
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok