Joseph napisał:, consulting to inaczej doradztwo które nawet taki głąb jak ty powinien zrozumieć.
Vikariat to po polsku zastępstwo więc kocia kupo to nie jest consulting....
I jak już chcesz się silić na mondości" to wiedz że można w firmie pośredniczącej pracować na stałe....
ECH ...
Pracujesz w takiej Firmie ?
Masz spisaną umowę z taką Firmą ?
Przeczytałeś kiedyś dokładnie taką umowę ? tak , od dechy do dechy z odnośnikami i paragrafami zewnętrznymi ? .
---
W Norge Każda Firma , która prowadzi nabór pracowników , tak na wynajęcie jak i na zlecenie innych Firm , jest firmą doradztwa personalnego / konsultingową /... - doradza jakiego pracownika i gdzie zatrudnić - a >vikariat< to też doradztwo tylko z wąską zawodową specjalizacją ... !
---
Naczytałeś się po łebkach i czepiasz się detali nie rozumiejąc ogółu ...
DOKŁADNIE JAK JASTA ... SIKANIA PRZEZ MUZUŁMANÓW ...
---
Miałem napisać do ciebie na >PW< jednak , napiszę Tutaj ...
ZEJDŹ ze Mnie i to konkretnie ... bo może się to źle skończyć dla ciebie ... !!!
Taka jest niestety prawda ... !
---
To tyle co miałem napisać tobie na >PW< ...
Zrobisz co uważasz ... twoje prawo ...
Vikariat to po polsku zastępstwo więc kocia kupo to nie jest consulting....
I jak już chcesz się silić na mondości" to wiedz że można w firmie pośredniczącej pracować na stałe....
ECH ...
Pracujesz w takiej Firmie ?
Masz spisaną umowę z taką Firmą ?
Przeczytałeś kiedyś dokładnie taką umowę ? tak , od dechy do dechy z odnośnikami i paragrafami zewnętrznymi ? .
---
W Norge Każda Firma , która prowadzi nabór pracowników , tak na wynajęcie jak i na zlecenie innych Firm , jest firmą doradztwa personalnego / konsultingową /... - doradza jakiego pracownika i gdzie zatrudnić - a >vikariat< to też doradztwo tylko z wąską zawodową specjalizacją ... !
---
Naczytałeś się po łebkach i czepiasz się detali nie rozumiejąc ogółu ...
DOKŁADNIE JAK JASTA ... SIKANIA PRZEZ MUZUŁMANÓW ...
---
Miałem napisać do ciebie na >PW< jednak , napiszę Tutaj ...
ZEJDŹ ze Mnie i to konkretnie ... bo może się to źle skończyć dla ciebie ... !!!
Taka jest niestety prawda ... !
---
To tyle co miałem napisać tobie na >PW< ...
Zrobisz co uważasz ... twoje prawo ...