Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Daria Maćko Paweł Dudzik COVID2020 iXXXXX Łukasz :) (1409 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Moze dlatego, ze polskie zurnalistki nie pisza o sobie, tylko o Norwegach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów

(monia37)
Początkujący
To już wiem dlaczego w zeszłą sobotę w Kiwi nie było pampersów , wykupili przemytnicy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
www.pusur.no/maaned7.html

Kjersti tror at den usannsynlige gode bleieavtalen på Kiwi ikke fortsetter neste år og hamstrer bleier.
Om vi skulle få våre 3 barn så vil hver av dem kunne gå med bleier til de går ut av ungdomsskolen.

desjokkeogdesmale.weblogg.no/1236349447_er_du_gravid.html

Jentene på kiwi å kjøpe bleier
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
patim napisał:
www.pusur.no/maaned7.html

Kjersti tror at den usannsynlige gode bleieavtalen på Kiwi ikke fortsetter neste år og hamstrer bleier.
Om vi skulle få våre 3 barn så vil hver av dem kunne gå med bleier til de går ut av ungdomsskolen.

desjokkeogdesmale.weblogg.no/1236349447_er_du_gravid.html

Jentene på kiwi å kjøpe bleier

brawo pati
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(MaksyMteam)
Wiking
E tam. Przesadzili. Ten artykuł pisał ktoś kto nie ma dzieci... Będąc w Norwegii (w 2013r.) oglądałem ceny pieluch i liczyłem po dwa razy bo jakoś nie znalazłem tych super tanich. Po Drugie wypasione pieluchy kosztują złotówkę, a nie dwa jak tu piszą, czyli już 2 korony, a nie 4kor. Poza tym gdy kupujesz zwykłe pieluchy cena spada do ok. 0,75zł. Natomiast większość Polskich rodziców kupuje Pampersy (oryginalne) w dużych opakowaniach gdzie często tez są promocje ALBO też dobre pieluchy firmy Dada w Biedronce ALBO po prostu najtańsze co trochę mija się z celem ponieważ cena i tak jest w okolicy 0,50PLN czyli 1 korona.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok