Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Uwazajcie na firme Ecar (ARNE TØNJUM) wynajmujaca mieszkania w Bergen - Norwegia

Czytali temat:
Piotr Hintzke (303 niezalogowanych)
1 Post
Thor ....
(thor)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wynajem mieszkania w Norwegii
Mam bardzo nieprzyjemne doświadczenie z najemnym Arne Tønjum wlascicielem firmy Ecar (wynajmuja kilka mieszkan w centrum) w Bergen. Wynajalem od niego mieszkanie w oplakanym stanie, tylko zeby przetrwac pierwszy rok pobytu. Wynajmujacy bardzo slabo dba o swoich lokatorow, praktycznie nigdy nie ma czasu nic zrobic. Dodatkowo przy wyprowadzce stwierdzil ze zniszczylem lazienke (w ktorej byl grzyb jak sie wprowadzalem, linoleum na podlodze, i plastikowe panele na scianach), w zwiazku z czym zarzadal pieniedzy na remont i polozenie nowych kafli!!pieniadze chcial zabrac z mojego depozytu, sprawa skonczyla sie w sadzie, z korzystnym wynikiem dla mnie! Jezeli ktos w was ma podobny problem piszce na forum, to mam pare cennych rad. Szczegolnie jezeli chodzi o tego nieprzyjemnego typa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
ja mam porade ja wynajac mieszkanie albo hybel
spawdza soe prawie zawsze
nigdy nie szkalem mieszkania duzej niz 3-4 visingi
pisz w mailu na finn ze estes chetny/a itd kilka dobrych zdan o sobie
ze jestes wyplacalny zawsze i mozesz plcic gotwka i na konto to dosc wazne nich sami decyduja jaka kase lubia
A CO NAJWAZNIEJSZE ZE MZESZ ZAPLACIC ZA TA CHATE WIECEJ 500 -1000KR NIZ JEST W OGLOSZENIU!!!
i jak ne ten se skusi na wiksza kase to nastepny
w 100% to dziala jak szukaszu ciapatych albo innych brudasow- stovner, mortensrud

a jak ma ktos glowe na karku to moze wynajac mieszkanie podnajc pokoje i i samemu placic troche niej

S.P od 3 lat m swoje kupione i to najlepsa metoda najtaniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
thor napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wynajem mieszkania w Norwegii
Mam bardzo nieprzyjemne doświadczenie z najemnym Arne Tønjum wlascicielem firmy Ecar (wynajmuja kilka mieszkan w centrum) w Bergen. Wynajalem od niego mieszkanie w oplakanym stanie, tylko zeby przetrwac pierwszy rok pobytu. Wynajmujacy bardzo slabo dba o swoich lokatorow, praktycznie nigdy nie ma czasu nic zrobic. Dodatkowo przy wyprowadzce stwierdzil ze zniszczylem lazienke (w ktorej byl grzyb jak sie wprowadzalem, linoleum na podlodze, i plastikowe panele na scianach), w zwiazku z czym zarzadal pieniedzy na remont i polozenie nowych kafli!!pieniadze chcial zabrac z mojego depozytu, sprawa skonczyla sie w sadzie, z korzystnym wynikiem dla mnie! Jezeli ktos w was ma podobny problem piszce na forum, to mam pare cennych rad. Szczegolnie jezeli chodzi o tego nieprzyjemnego typa

wyslij mu kartke na swieta

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok