@tomek_xxxx: W co wierzysz a w co nie to nie moja sprawa. Gdybys byl domyslny to bys sie domyslil z mojego nicka iz urodzilem sie w 1988. Pozatym nie masz sie czego domyslac gdyz juz ktos "uprzejmy inaczej" wkleil na forum informacje o mnie wszelakie ktore jedynie potwierdzaja to co pisze. A marek znam wiele poprostu najlepiej mi sie podoba BMW 7mka a wersja Alpina B7 jest akurat odpowiednia do tego ile uwazam za stosowne wydac na samochod (760i G-power Storm jest fajniejszy
). Obecnie sobie jezdze Audi A8 4,2 TDI na norweskich tablicach bo mi sie akurat takie "trafilo" w prezencie wiec nienarzekam ze diesel zreszta niekupowalbym samochodu na norweskich tablicach aby socjalista dawac avgift wiec jezdzil nim bede az sie rozpadnie chyba ze skasuja engangsavgift. A na urlopy i flexi tid w Polsce (49 dni roboczyc totalnie) bede mial BMW Alpina B7 bez avgiftu.
@Karol.Ky: Ja nigdy nie mowilem iz JUZ jestem milionerem jedynie ze conajwyzej jedynym dziedziczacym miliony a zanim do tego dojdzie zarobie odpowiednia ilosc wlasnych. Aha i jak pamietam to niedawno mowiles komus ze nowe slowa wymysla, wiec co to jest "mosku" ? Poucza sie innych a samemu to juz mozna? A samochod model 2010 wcale nie jest taki stary wiekszosc osob nierozpozna roznicy miedzy takim a pol rocznym, lecz ktos w nowce za 300 000+ PLN napewno zobaczy roznice na autostradzie czy przy ruszaniu ze swiatel. Nie mowie juz o tym jak sie beda przygladac lokalni pseudoszpanerzy w miasteczku do ktorego jezdze na urlop.
Nawet nutke mam dobra do wlaczenia na subwooferze pasuje do 7mki:

@Karol.Ky: Ja nigdy nie mowilem iz JUZ jestem milionerem jedynie ze conajwyzej jedynym dziedziczacym miliony a zanim do tego dojdzie zarobie odpowiednia ilosc wlasnych. Aha i jak pamietam to niedawno mowiles komus ze nowe slowa wymysla, wiec co to jest "mosku" ? Poucza sie innych a samemu to juz mozna? A samochod model 2010 wcale nie jest taki stary wiekszosc osob nierozpozna roznicy miedzy takim a pol rocznym, lecz ktos w nowce za 300 000+ PLN napewno zobaczy roznice na autostradzie czy przy ruszaniu ze swiatel. Nie mowie juz o tym jak sie beda przygladac lokalni pseudoszpanerzy w miasteczku do ktorego jezdze na urlop.
Nawet nutke mam dobra do wlaczenia na subwooferze pasuje do 7mki: