Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Sztelmach Karol Dworzecki (7313 niezalogowanych)
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Ty pederasta,to masz jakis problem z alkoholem!

Wszytko jest u ciebie,podporzadkowane alko! Kazdy temat zaczyna sie od alko i konczy na alko!
Mialo byc o akcji norweskiej policji - a ty znowu wodka,wodka i wodka !!

Zapij sie w koncu na smierc,bedziesz mial problem z glowy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Vivid napisał:

obudz sie debilu i porownaj ceny......kilkakrotnie?..to ci sie bialko w mózgu ścieło

to dla przykładu dziadu
ukochany folksfaken passat nóweczka 2014
23975$ to będzie ze 72 000 złotych
ile dziadu w Polszy czy Norwegii taka wymarzona nóweczka
www.vw.ca/en/models.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
Vivid napisał:

obudz sie debilu i porownaj ceny......kilkakrotnie?..to ci sie bialko w mózgu ścieło

to dla przykładu dziadu
ukochany folksfaken passat nóweczka 2014
23975$ to będzie ze 72 000 złotych
ile dziadu w Polszy czy Norwegii taka wymarzona nóweczka
www.vw.ca/en/models.html

o czym ty mi tu pitolisz!!!!..miales sprawdzic cene szarej...w USofdebilizm.....probowales to ty kieliszek wylizac...debilu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Ba Ja
(ZDRXXL)
Wiking
taka sytuacja... !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Co do samochodow to fakt w USA sa najtansze bo w Rosji nadal jest jeszcze 18 % VAT z tego co pamietam. Co do wodki to najtansza wodka jest w Rosji o ile jest to wodka rosyjskiej produkcji (na importowane jest akcyza specjalna). I nigdzie sie wedlug mnie najlepszej wodki swiata: Russkij Standard Platinum/Imperia taniej niekupi.

Do tego dodam iz niewazne w jaki sposob ktos zamierza degustowac Russkij Standard Platinum/Imperia jest perfekcyjnie "gladki". Wiec mozna degustowac powoli delektujac sie smakiem wedlug mnie najlepszej wodki swiata, a mozna tez odrazu cala szklanke 250 ml "walnac" i niczym "potrzasac" nie trzeba ba nawet "ogorcem" nietrzeba zagryzac. Wodka idealnie gladka niezaleznie od okolicznosci w jakich sie degustuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Pavloo N.
(mouse01)
Wiking
Szkoda ludzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
mouse01 napisał:
Szkoda ludzi
Oczywiscie ze szkoda..bo to dobrzy i uczciwi ludzie..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Wiadomo ze dobrzy ludzie walcza o wolnosc norskow do kupowania trunku o ktorej sie chce i za szwedzkie ceny Kazda butelka zdegustowana w Norwegii bez zaplacenia akcyzy przybliza FrP do mozliwosci zmniejszenia akcyz do szwedzkiego poziomu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Tomek ***
(tomek_xxx)
Wiking
Wracając do tematu, jeżeli ktoś przewozi niedozwoloną ilość produktów musi ponieść karę. Nieuchronność kary jest bardzo istotna. A kary w Norwegii za przemyt są i tak śmieszne, skoro złapani Polacy byli już znani policji za jak się domyślam podobne działania.
Złodzieje, oszuści, przemytnicy i inni cwaniacy, mam do Was prośbę. Nie moglibyście cwaniakować dalej w Polsce, a nie że jak ja się wyniosłem do Norwegii, to to całe patałajstwo za mną... A w Polsce jest coraz lepiej, bo hołota rozjechała się po świecie.
Oczywiście ciesze się bardzo, że zdecydowana większość Polaków mieszkających w Norwegii to dobrzy i uczciwi ludzie. Więc nie pozwólmy, żeby "cwaniacy" psuli opinie o nas.
Skoro Norwegia ma być naszym nowym domem, to dbajmy o nasz wizerunek i sami eliminujmy "cwaniaków" z naszego środowiska.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Tomek ***
(tomek_xxx)
Wiking
I proszę Was, nie piszcie głupot, że akcyza jest za duża czy za mała i że wódka za droga. Przecież nikt Was nie zmusza tu mieszkać. Przenieśliście się do Norwegii, to szanujcie norweskie prawo. Sami mówicie zgodnie, że imigranci z bliskiego wschodu powinni szanować norweskie prawo... a Wy co robicie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok