Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kiedy właściwie ubrać choinkę? - Norwegia

Czytali temat:
Jan Maryjan (542 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kiedy właściwie ubrać choinkę?
" Kiedy należy drzewko wyrzucić? Są dwa obozy: wyrzucający 6 lub 20 grudnia. "

ja...wyrzucam 24ego grudnia po kolacji razem z resztkami jedzenia , ale zeby wyrzucac przed 24tym???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
BiZi napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kiedy właściwie ubrać choinkę?
" Kiedy należy drzewko wyrzucić? Są dwa obozy: wyrzucający 6 lub 20 grudnia. "

ja...wyrzucam 24ego grudnia po kolacji razem z resztkami jedzenia , ale zeby wyrzucac przed 24tym???

juz zmienili na 6 lub 20 stycznia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przy tegorocznym układzie świąt, to lepiej się zastanawiać ilu gwiazdy archanielskie zobaczy, a nie na choince, toż to trzy tygodnie spijania łyski i polskich alkoholopodobnych napitków
trup i ślepota się będą kładły pokotem
a i kilkuset na drogach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
- Mamo, choinka się pali! - wola Jasio z pokoju do matki zajętej w kuchni. - Choinka się świeci, a nie pali - poprawia matka. Za chwile chłopiec krzyczy: - Mamo, mamo, firanki się świecą!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
przy tegorocznym układzie świąt, to lepiej się zastanawiać ilu gwiazdy archanielskie zobaczy, a nie na choince, toż to trzy tygodnie spijania łyski i polskich alkoholopodobnych napitków
a i kilkuset na drogach

Taaa nie trzeba czekać na święta, dzisiaj wracając z pracy, utknęłam w korku, bo jakaś niewiasta ( na oko ok.45lat) w stanie upojenia alkoholowego, postanowiła przemierzyć tunel.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Zanim zmarznie,bidulka!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
giovi2 napisał:
jasta102 napisał:
a i kilkuset na drogach

Taaa nie trzeba czekać na święta, dzisiaj wracając z pracy, utknęłam w korku, bo jakaś niewiasta ( na oko ok.45lat) w stanie upojenia alkoholowego, postanowiła przemierzyć tunel.
Ciekawe jakiej była narodowości...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Calineczkazlasu
(Calineczkazlasu)
Wiking
Ja wybieram zawsze sztuczną. Żywe podziwiam w lesie nie ufam ludziom o żywym choinku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok