Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
norbert statkiewicz Maciek Maciek ssss s Szymon81 Łukasz Ch Ikett Personalpartner (1453 niezalogowanych)
1 Post

(naati)
Wiking
Monika, odbywa sie to w Oslo 18 stycznia. Jest to sesja dle ciebie samej, albo by uzupelnic twoje portofolio. Przy sesji jest super zabawa i praca.. wiec polecam bardzo mocno!

Dj Soft... suchaj tutaj wcale a wcale niechodzi o jakies zaslyniencie... tutaj chodzi o to by kazda kobieta miala mozliwosc zrobienia se takich zdjec, bo to jednak nie to samo co stanie prosto przed jakas statula...
A Paulina daje te mozliwosc wlasnie przez to ze jest to tak tanie... dla poruwnania dam ci moj przypadek... ja zrobilam se wlasnie taka sesje tu w norwegii u norweszki, to zaplacilam 6000kr za 5 zdjec... wiec niemasz sie co rzucac kochany

A jezeli wolisz sesje z Tyra Banks to juz inna sprawa, i zycze powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(NataliaTchorz)
Wiking
Wyobraź sobie, że nie zamierzam nawet próbować modelingu, niepotrzebna mi do szczęścia kosztowna metamorfoza, bez niej i tak wyglądam zajebiście!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Czarek Monczyk tez byl znany ,nawet w TV
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(naati)
Wiking
Ale tutaj nikt ci Natalio nie muwi ze musisz probowac modelingu, sluchaj po co wokule tracic czas na komentowanie jezeli sie zainteresowanym nie jest?
Naszczescie post nie jest wpisany specjalnie dla Ciebie tylko dla ludzi zainteresowanych zrobieniem czegos wiecej nawet gdy wygladaja zajebiscie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Martin Petterson
(dj_Soft)
Wiking
nati ..... ja sie nie rzucam.Dla mnie osoba Pauli jest zenujaca i osmiesza sie juz na kazdej plaszczyznie show biznesu.Mowie tylko swoje zdanie bo po to jest forum. Paula to jeden wielki zal i kazdy jej "projekt" mam tu na mysli bardziej wczesniejsze niespelnienie muzyczne, artystyczne to dla mnie farsa i nieporozumienie. Nagle poucza i daje sznase ludziom w modelingu a niby kim ona jest zeby cokolwiek o tym wiedziec.Tylko youtube jej zostal i te marne projekty.Parcie na szklo + zero talentu i wiedzy w temacie. Teraz zarabia na tych zdjeciach.Skoro dla ciebie to takie tanie to rob fotki i startuj na wybiegi haha.Powodzenia u boku modelki Pauli (szyd) Jak pisalem juz wczesniej nie neguje dziewczyn ktore robia u niej zdjecia tylko sama Paule i ten jej swiat youtuba. Pcha sie na portale mojanorwegia i inne tego typu bo swiat juz dawno ja wyrzygał! Niespelniona pseudo gwiazda na sile musi blyszczec gdziekolwiek. Peace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok