marianekk napisał:
Makaryna napisał:
patim napisał:
jeszcze wpychanie sie przed kobiety w dzwiach
Tak, tak..... to jest oznaka najwyzszej kultury
Sama bylam swiadkiem jak taki "dzentelmen" otworzyl drzwi przed swoja towarzyszka i powiedzial uprzejmie: no wchodzisz wreszcie k....wa czy nie !
Akurat Polacy sa najmniej upowaznieni do wytykania innym braku kultury
masz racje makaryna > ja tez brzydkich nie przepuszczam!
I wcale nie jest mi przykro, ze urodziłas sie brzydka
Wiem, ze boli cie to i nie pogodziłas sie z tym, ze te ładne maja łatwiej, ale zrób to > krócej bedzie bolało
Czemu to te brzydkie tylko narzekają ? Fajne swinie sa zadowolone zycia i ciesza sie nim kazdego dnia!
A ty o tobie podobne ciągle na fochu
Nazbieraj pare groszy sprzatając na czarno i jedz do polszy zrobic cos ze swoją facjata, a zobaczysz jakie zycia jest piekne
Napisalam, ze bylam swiadkiem.... niewykluczone, ze to byles ty Marianku razem ze swoja pieknotka
Makaryna napisał:
patim napisał:
jeszcze wpychanie sie przed kobiety w dzwiach
Tak, tak..... to jest oznaka najwyzszej kultury

Sama bylam swiadkiem jak taki "dzentelmen" otworzyl drzwi przed swoja towarzyszka i powiedzial uprzejmie: no wchodzisz wreszcie k....wa czy nie !

Akurat Polacy sa najmniej upowaznieni do wytykania innym braku kultury

masz racje makaryna > ja tez brzydkich nie przepuszczam!
I wcale nie jest mi przykro, ze urodziłas sie brzydka

Wiem, ze boli cie to i nie pogodziłas sie z tym, ze te ładne maja łatwiej, ale zrób to > krócej bedzie bolało

Czemu to te brzydkie tylko narzekają ? Fajne swinie sa zadowolone zycia i ciesza sie nim kazdego dnia!
A ty o tobie podobne ciągle na fochu

Nazbieraj pare groszy sprzatając na czarno i jedz do polszy zrobic cos ze swoją facjata, a zobaczysz jakie zycia jest piekne

Napisalam, ze bylam swiadkiem.... niewykluczone, ze to byles ty Marianku razem ze swoja pieknotka