Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Adam Krysiak natalia MojaNorwegia (1419 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał:... nie bede dzis za duzo dyskutowal gdyz dobrodziejstwa etanolu oslabily moj zmysl retoryczny .
NIE CIERPIĘ tej Twojej sztucznie nadmuchanej BUTY ...!
---
Niemniej szanuję , za Twoją Prostoliniowość ...!
---
...DOBRODZIEJSTWO ETANOLU ...
---
DOBRE I WYŚMIENITE .
---

Pamiętaj jedynie byś nie przekroczył Własnej Granicy w tej Lubości ...
---
Powrót do Normalności , jest naprawdę BARDZO żmudny i długotrwały ...
---
Jak mawiają ... : ..." nie warta skórka wyprawki ..." .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
To sie nazywa "selvsikkerhet" i w Norwegi jest bardzo wysoko cenione przez tych ktorzy wyzwolili sie spod janteloven.

Nie watpie iz przeszedles za swoja granice lecz ja moja znam gdy jest wolne lub weekend to sie pije a od poniedzialku do piatku w czasie gdy nie ma urlopu to nawet sie o tym niemysli Pozatym co innego pozostalo chyba tylko wyslac ruskiego wora do flamandzko-giermanskiego menela coby odczepil sie od tego co moje Wiec cieszmy sie wszyscy etanolem gdyz to nasz etanol ktory przez nas i przez wielu jeszcze bedzie wychlany AMEN

PS. Poza zyciem zawodowym zawsze prostoliniowo mowie wszystko wprost bo mnie stac zeby mowic co mysle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Jan B.
(boxii)
Wiking
www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Grensel...70.html#.UjQj5b78KUk

Przyklad do czego doprowadzila polityka lewicowa... Teraz gdy jest juz taki syf, to nawet prawica ma male szanse na naprawe sytuacji...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok