Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Polak skazany za nieumyślne spowodowanie śmierci - Norwegia

Czytali temat:
(307 niezalogowanych)
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polak skazany za nieumyślne spowodowanie śmierci
"Samochód dostawczy sprawcy był załadowany 257 butelkami wódki i 2371 puszkami piwa i ważył 1494 kilo."

Od kiedy to renault espas jest samochodem dostawczym..... no i jak samochód mógł ważyć 1494kg z taką ilością kontrabandy jak sam samochód waży 1800kg??
butelki i puszki wypełnione helem pewnie wiózł....

No i to skandal z tak wysokim wyrokiem, brevikowi średnia za jedną "skórę" wyszła dużo mniejsza gdzie pruł jak do kaczek, a tu biedny chłopina starał się zarobić na chleb i wyszło jak wyszyszło..........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Holan)
Wiking
I zarobił. przez 3 lata i 8 miesięcy nie będzie się musiał troszczyć o papu, dach nad głową, opiekę lekarską i może mieć na wszystko wy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Joseph napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polak skazany za nieumyślne spowodowanie śmierci
"Samochód dostawczy sprawcy był załadowany 257 butelkami wódki i 2371 puszkami piwa i ważył 1494 kilo."

Od kiedy to renault espas jest samochodem dostawczym..... no i jak samochód mógł ważyć 1494kg z taką ilością kontrabandy jak sam samochód waży 1800kg??

No i to skandal z tak wysokim wyrokiem, brevikowi średnia za jedną "skórę" wyszła dużo mniejsze gdzie pruł jak do kaczek, a tu biedny chłopina starał się zarobić na chleb i wyszło jak wyszyszło..........

Uwazam, ze za malo dostal. Gdybym byl sedzia wjebal bym mu 12 lat. I nie chodzi tutaj o ilosc przewozonego alkoholu ale o promile i dragi ze krwi. Inaczej bys gadal, gdyby ktos z Twojej rodziny zginal w tym wypadku.

Nalezy tepic pijakow i narkusow za kierownica.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Sebastian T.
(djloco)
Wiking
"biedny chłopina starał się zarobić na chleb i wyszło jak wyszyszło.........."

Biedny chłopina nie dopierdala na alkoholu i jakimś tanim ścierwie, ja bym mu dojebał ćwiare, jak na takie wygodne wieznia . Kolega poniżej ma racje, nie za przemyt ale za stan w jakim prowadził ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Wiking
dokładnie za cos takiego to kpina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
zeby chociaz powiedzial od jakiego Norka kupi te dragi
a nie bez wspolpracy i tak nisko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
BiZi napisał:
Joseph napisał:

No i to skandal z tak wysokim wyrokiem, brevikowi średnia za jedną "skórę" wyszła dużo mniejsze gdzie pruł jak do kaczek, a tu biedny chłopina starał się zarobić na chleb i wyszło jak wyszyszło..........

Inaczej bys gadal, gdyby ktos z Twojej rodziny zginal w tym wypadku.

Gdyby to ktoś z mojej rodziny zginą w tym wypadku to nie robiło by mi to żadnej różnicy czy gościa puścili wolno czy dostałby czape, bo i tak nie wórciłby to mi tej osoby.......

Napinajecie się dalej skoro pojęcie ironii wam jest nieznane.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Joseph napisał:
BiZi napisał:
Joseph napisał:

Inaczej bys gadal, gdyby ktos z Twojej rodziny zginal w tym wypadku.

Gdyby to ktoś z mojej rodziny zginą w tym wypadku to nie robiło by mi to żadnej różnicy czy gościa puścili wolno czy dostałby czape, bo i tak nie wórciłby to mi tej osoby.......

Napinajecie się dalej skoro pojęcie ironii wam jest nieznane.....

ale ja sie nie napinam....tepie pijakow za kierownica.....tego lata 1 zalatwiony...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok