Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Pracownica NAV nie żyje - Norwegia

Czytali temat:
(675 niezalogowanych)
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pracownica NAV nie żyje
KILKA LAT TEMU BYŁO TU TAK SPOKOJNIE...ŻAL DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
nadal nie podają narodowości mordercy polityczna poprawność nie pozwala?? ale już w gazecie podają, że choruje na schizofrenie i paranoję.Kolejny bandyta zostanie pewnie uniewinniony bo chory, wsadzą go do psychiatryka z którego pewnie jakiś pożyteczny lekarz wypuści po jakimś czasie tak jak pewnego kolorowego nożownika wypuszczono ze szpitala ,a który kilka lat temu zaatakował ludzi w tramwaju kilka osób zmarło.Ale jest pięknie ma być koselig.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
lena1 napisał:

KILKA LAT TEMU BYŁO TU TAK SPOKOJNIE...

A KOGO TO TU NIE BYŁO KILKA LAT TEMU?
no nie, trochę to nas było, ale nie tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
jak się wpuszcza dzikusów do kraju, którzy dotychczas zajmowali się penetrowaniem kóz albo bieganiem z dzidą po dżungli to tak jest i będzie to coraz bardziej spotykanym zjawiskiem , na przestrzeni kilku lat wzrośnie liczba napadów , zabójstw , gwałtów . I to wszystko na własne życzenie Norwegów ... nie moje państwo... to się nie będę wtrącał , szkoda tylko płaconych podatków na tych nierobów...idziesz ulicą co chwile murzyn , czasami są takie momenty , ze sami murzyni ... ale znaleźć pracującego murzyna to już jest problem, ni powiem , że takich nie ma , jednak to tylko malutki odsetek, przynajmniej w regionie Stavanger
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no
i oni rowery kradną w Stavangerze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
no
i oni rowery kradną w Stavangerze

Ciekawe kto mój gwizdnął haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
licz się ze słowami ,, katolickie, białe bydło,, co masz rasistowski problem ? ,, banalne uprzedzenia,, ??a ty jakie ,,bydło,,jesteś ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Przemek Kozlowski
(Przemus30)
Wiking
Wlasnie liczyc sie ze slowami trzeba.Sam nie jestem zwolennikiem placenia podatkow ktore ida w bloto no ale my jestesmy tu goscinnie i pamietajcie ze to nigdy sie nie zmieni. Jestem tu i tez zle mi z tym jaka opinie wyrabiaja nam rodacy no coz taki naz narod. Szkoda tylko ze wszyscy ktorzy tu sa naprawde ok musza tez cierpiec. Zgadzam sie z tym ze media powinny podac narodowosc tego palanta z nozem bo jezeli to Polak cos zrobi to odrazu jest to duzymi literami w gazecie "Polsk mann" aczkolwiek zrobmy cos zeby nie mowili o nas pijaki , zlodzieje i inne rzeczy bo juz sa kawaly o nas .Wiec pokazmy im ze mamy honor i kulture .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Przemek Kozlowski
(Przemus30)
Wiking
Szkoda tylko ze to nie dziala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Przemus30 napisał:
Wiec pokazmy im ze mamy honor i kulture .
no no
a jak to się robi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok