Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Piotr Koczkodaj (846 niezalogowanych)
1 Post
Art Decor
(ArtDecor)
Wiking
"Te osoby pracują po to, żeby pomagać ludziom" mantra socjalistow majaca na celu uzasadnienie utrzymywania hordy niikomu nie potrzebnych a w przypadku NAV malo kompetentnych urzednikow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
hhhmm . na nav nie narzekam nie ma sensu . bylem tylko 4 razy doniesc papiery na rodzinne . w czerwcu zlozylem kolejne na adaptowane dziecko , teraz mam im dostarczyc papiery z sadu plus lonnslipy . odpowiedz otrzymalem od nich po okolo 9 dni roboczych . W nav fana nestun -Bergen niema kolejek . Pracownicy sa bardzo uprzejmi i pomocni . Wiem bo mi juz kiedys tam urzednik pomogl . Zadzwonil sam osobiscie przymnie do nav oslo kidy bedzie rodzinne . Po telefonie dokumenty przyszly po tygodniu .
Bergen centrum pracuja mniej uprzejmi a z tego powodu ze tam jest wiecej azylantow i im pomagaja . mnie splawili po pierwszym razie . zminilem meldunek i trafilem do nestun
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok