Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(770 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Dlatego napisalam "statystycznie", bo wtedy mozemy przelozyc liczbe wypadkow, rowniez smiertelnych na ilosc mieszkancow. Mam nieodparte wrazenie, ze poruszanie sie po norweskich drogach, jest o wiele bezpieczniejsze, niz po polskich. Nie zaprzeczam, ze czasami maja ciekawe zagrania, ale wole ten lajtowy klimat, nad ryzko na polskich drogach. Na trzeciego, na wariata, na zakrecie, brawura, bezmyslnosc...przerazajaca liczba bezsensownych smierci spowoowana glownie brawura, alkoholem i brakiem wyobrazni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Daro Gda
(Darogda)
Wiking
Lindemans...pojezdzilem troche km w swoim zyciu po Europie..i doszedlem do wniosku im bardziej na poludnie tym bardziej gorace glowy i temperament...we Wloszech to jest dopiero (Meksyk )...ale faktem rownierz jest ze w Polsce brawura bierze gore nad zdrowym rozsadkiem..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
no nie wiem czy bezpieczniej jezdzic E 6 i E 18 niz polska A1
moze jakies statystyki np ilosc wypadkow na km

najbardzie mnie rozwala pusta drogo same pola i i ograniczenie 60km/t

wreszcie jest koniec 60 i jedziesz 80km/t cale 100m bo masz piec zakretow i zwezenie jezdni
wiecej ja 40 nie da rady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
,, mają ciekawe zagrania,, wjeżdżania na palę z prawej strony bez odwracania głowy , znaki drogowe nie istnieją , albo włączanie się do ruchu z prędkością żółwia ,rowerzyści mają jeszcze ciekawsze zagrania ,, mam nieodparte wrażenie,, ale to lajcik jest bosko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok