Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Przemytnicy szpiegują w Svinesund - Norwegia

Czytali temat:
(898 niezalogowanych)
1 Post
Eddie .
(Eddies)
Wiking
Ja osobiscie popieram przemytnikow. Sama nie kupuje bo mam gdzies to co wwoza ale podoba mi sie to jak bardzo wielkiego lacha ciagna z celnikow norweskich i jak osmieszaja cala norwegia pokazujac ich slabosci i falszywe przestrzeganie prawa ktore im nie lezy a jest bo tak wypada zeby takie bylo. Sami norwegowie - chamy i imbecyle - kupuja to co wwoza nasi rodacy jednoczesnie mowiac ze to zle i trzeba z tym walczyc. KON BY SIE USMIAL. Norwegowie- czyt. kretyni i chamy z klapami na swych kurwikowych przymulonych oczach. Ale nie nalezy zapominac - cywilizacja dociera i tu a cywilizacja = zlo. Pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
przemyt był, jest i bedzie dopóki ceny alkoholu i fajek nie ulegną zmianie. po raz kolejny pisze i pytam dlaczego w danii czy szwecji fajki czy piwo kupisz za połowe ceny...? i tam nie ma przemytu...
dlatego bede kupował zawsze jesli bedzie,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
nie maja czasu sprawdzic czy ktos przebywa w lesie legalnie czy nie.... allemansrett - jesli nie jest toi teren prywanty moge nawet rozbic tam namiot i wara komukolwiek do tego!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
AndersB napisał:
przemyt był, jest i bedzie dopóki ceny alkoholu i fajek nie ulegną zmianie. po raz kolejny pisze i pytam dlaczego w danii czy szwecji fajki czy piwo kupisz za połowe ceny...? i tam nie ma przemytu...

pij dalej to co tanie
polski degustatorze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Keri H
(keri103)
Wiking
Ten narod naprawde jest ciemny. Obnizyc ceny, wprowadzic normalna sprzedaz alkoholu i po klopocie.
Czesto rozmawiam z norwegami o tym i slysze, ze norwegowie nie maja kultury picia. Gdyby wszystko bylo ogolnie dostepne, to w poniedzialki bylo by 30% osob w pracy. We wtorek jeszcze polowa byla by na kacu. To sa slowa norwegow. Takze przemyt, to wina rzadu i slabego narodu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fjord)
Wiking
jasta
Ty pewnie jak jedziesz do Polski to zabierasz piwko z Norwegii bo droższe i lepsze
A może Ty nie jezdzisz do Polski ? Bo sprzedałeś masę ludzi ?
Po Twoich wypowiedziach z tego wynika , bo co Polskie to złe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jasta102 napisał:
AndersB napisał:

pij dalej to co tanie
polski degustatorze
to co ty żresz z tej remy co sie tak chwaliles ze wydajesz 1500nok/mc(o ile dobrze pamietam) to ja bym qrwa psu nie dał, uwierz mi ze jak raz kupiłem tego twojego łososia za 19nok to zjadłem 1 kawałek a reszte wyjebałem do smieci, człowieku ty w polsce musiałes miec na prawde ciezkie życie, może nie miales co do gara włożyć albo twoja matka była hujową kucharka a stary pod sklepem wisnie pił bo wisnie przecie zdrowe, wypijasz dwie i masz pełen komplet witamin
p.s. chłopie napij sie tej wódki(nawet ci postawie WÓDKE OCZYWISCIE) i zacznij rozmawiać wreszcie jak człowiek bo pisałeś tu kiedyś że nie pijesz a pierdolisz codziennie jak opętany w kółko i to samo o tej polsce że taka zła i brzydka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Misiek Gdańsk)
Wiking
Dajcie se spokój z tym Jasta to gość coś na wzór z 2 wojny światowej oni pracowali w obozach sługi SS nazywali się Kapo a jednym z nich to musiał być dziadek i coś tam mu we krwi zostało.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
on zbiera punkty moze go potem wpuszcza do Izraela
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty

(magik473)
Początkujący
Misiek Gdańsk napisał:
Dajcie se spokój z tym Jasta to gość coś na wzór z 2 wojny światowej oni pracowali w obozach sługi SS nazywali się Kapo a jednym z nich to musiał być dziadek i coś tam mu we krwi zostało.

haha krótko i do rzeczy sam bym lepiej tego nie napisał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok