Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Gdzie się ogłaszać, że poszukuje się pracy. - Norwegia

Czytali temat:
kristin 07 Katarzyna Bo (2890 niezalogowanych)
12 Posty

(twilight83)
Wiking
Chciałbym się dowiedzieć, czy znacie może jakieś serwisy ogłoszeniowe w norwegi gdzie jest możliwość dodania ogłoszenia, że poszukuje się pracy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
Joanna Joanna
(LaToszka)
Stały Bywalec
Na samym dole jest ikonka dodaj ogłoszenie

Tam możesz zamieścić informację, że poszukujesz pracy na terenie Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów

(Atom)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
chuj ci w dupe
(wdupecichuj)
Nowicjusz
Tylko tutaj !
Codzienne zatrzesienie pracodawcow !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
wdupecichuj napisał:
Tylko tutaj !
Codzienne zatrzesienie pracodawcow !!

Dobre
Ja sie zawsze zastanawiam, po co ludzie pisza tutaj, ze szukaja pracy ? To mniej wiecej jakbym weszla do piekarni i chciala sprzedac chleb
Ale coz, jezeli czlowiek nic nie potrafi i nie moze znalezc pracy w Polsce, to wydaje mu sie, ze jak przyjedzie tutaj i nie zna jezyka, to bedzie mu latwiej !!! Ot, logika polakow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(twilight83)
Wiking
Chodzi mi raczej o serwis typu gumtree. Znacie jakieś popularne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
kristin 07
(kristin)
Nowicjusz
na finn.no możesz sie zarejestrować ,w adecco.no - jest kilka każdy rejon ma swoją siedzibę ,
jobzone .no iogólnie w agencjach pracy z tego co słyszałam to jesli napiszesz w ogłoszeniach na mojej norwegi czasem polacy dzwonia do pomocy .życze powodzenia

www.nav.no/Polski/_attachment/201657?=true&_ts=13c3e4fc240
www.mojanorwegia.pl/praca_w_norwegii/biu...cy_w_internecie.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
twilight83 napisał:
Chciałbym się dowiedzieć, czy znacie może jakieś serwisy ogłoszeniowe w norwegi gdzie jest możliwość dodania ogłoszenia, że poszukuje się pracy?

twilight83 napisał:
Chodzi mi raczej o serwis typu gumtree. Znacie jakieś popularne?

jak Ty szukasz pracodawcy: www.finn.no www.nav.no
..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
kristin 07
(kristin)
Nowicjusz
W Norwegii większość ogloszen o aktualnych ofertach pracy jest publikowana w Internecie.
nav.no Vacancies in English eures.europa.eu finn.no/finn/job/fulltime/result może nie wrzucisz tam ogloszenia że szukasz pracy ale są oferty które można przejrzeć i aplikowac w agencjach i na finie można sie zarejestrować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(twilight83)
Wiking
kristin napisał:
W Norwegii większość ogloszen o aktualnych ofertach pracy jest publikowana w Internecie.
nav.no Vacancies in English eures.europa.eu finn.no/finn/job/fulltime/result może nie wrzucisz tam ogloszenia że szukasz pracy ale są oferty które można przejrzeć i aplikowac w agencjach i na finie można sie zarejestrować

Przez agencje mam małe szanse, aby dostać pracę. Wymagana jest znajomość norweskiego, a dobrze wiemy, że nie wszyscy obcokrajowcy posługują się językiem norweskim jeśli decydują się na pierwszy wyjazd. Raczej zależy mi, aby swoje kwalifikacje przedstawić kowalskiemu i jeśli taki Pan dostanie 30 cv ze swojego ogłoszenia, to jest duże prawdopodobieństwo, że pracy nie dostanie osoba która nie przebywa w kraju do którego aplikuje. Dla przykładu podaję stronę gumtree w uk, gdzie osoby ogłaszają się, że poszukują pracy w danej dziedzinie www.gumtree.com/work-wanted. Dodając ogłoszenie promujesz się, że pracy szukasz i możesz zostać zauważony, podajesz dokładnie swoje kwalifikacje i jeśli ktoś będzie zainteresowany współpracą, to się być może odezwie. Przeglądając serwisy norweskie, nie spotkałem się z popularnymi stronami w których takie praktyki są stosowane. Z waszego doświadczenia jak sądzicie czy taka prezentacja i zakomunikowanie, ze się szuka pracy w Norwegii jest skuteczna? czy nikomu by się nie chciało. Dodam, że w Anglii i nie tylko w tym kraju metoda jest dość popularna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok