Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1580 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Gawlak napisał:
to po jaki chuj sciagaja wszystkich jak popadnie!? jacy starzy takie i dzieciaki!
a to słyszałeś, że Norwegia ściąga kogoś z Polszy??
sami się pchają drzwiami i oknami, a najwięcej te małpy z UK
myślisz, że Norwedzy sobie w brody nie plują i nie piją z rozpaczy, że wstąpili do strefy Schengen
też im raz Bóg rozum odebrał, albo sobie nie zdawali sprawy, że taka dzicz może istnieć we współczesnej Europie
tak jak i Angole teraz żałują, że to już do siebie w 2005 wpuścili
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
niemożliwe ? mają problemy ?? bezstresowe wychowanie dzieci w szkole uczy dzieci są informowane , że rodzice nie mogą na nie krzyczeć , nakazywać czegokolwiek a rodzice boją sie barnevernet no to dzieci się chowają same tak jak norweskie, skąd to zdziwienie ?Polskie dzieci niestety małpują bezkrytycznie za aprobatą swoich rodziców norweskie dzieci i młodzież.Wystarczy popatrzeć co robią Rusy seks drugs and rock ,n,rol deprawacja młodzieży na Trywaniu zgwałcone nastolatki i co ? jakaś reakcja dorosłych i tak jest co roku żal mi polskich dzieci zmarnowane pokolenie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Cyt: "W Saltrød najwięcej kłopotów przysparza młodzież z Łotwy, Litwy i Polski" ,"Dziewczęta i chłopcy nadużywający alkoholu"
hm... a o Norwegach jest cicho...
Przejeżdżając blisko pewnego Clubu w ... (22:00) dało się zauważyć, młodzież Norweską wiek ( 14-16) lat po spożyciu dużej ilości alkoholu ledwo siedzących na ławeczkach przed Clubem ,dwie dziewczyny leżały na chodniku całe w swoich wymiocinach , rozebrane do pasa ledwie wiedzących o świecie.. taki własnie mam obraz przed oczyma młodzieży Norweskiej.

ze pija w klubie po nocach to pikus
oni pija nawet w szkole
www.nordlys.no/nyheter/article6683512.ece
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
baga napisał:
żal mi polskich dzieci zmarnowane pokolenie.
no
a to zdjęcie polskich studentów z juwenalia 2013 Wrocław
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
mariusz zarek
(mariuzza31)
Wiking
mieszkam w Norwegii z synem nastolatkiem 17 lat,nie widzę różnicy między polską a norweską młodzieżą. Widzę natomiast rodziców polskiej młodzierzy.ewenement w skali światowej.szczyt chamstwa i buractwa,Na każdym kroku ubliżają norwegom i się wyśmiewają oczywiście w języku polskim bo żaden burak nawet nie mówi dobrze po angielsku.ale jacy fachowcy ,tylko oni są w stanie utrzymać firmę reszta to barany,Nie wiem dlaczego tak się przewraca w tych tępych łbach ale ja wracam do polski po ośmiu latach bo już nie mogę na to patrzeć,Mogę zarabiać grosze ale mam to gdzieś .Tu w norwegii żyć się nie da z takim elementem.Na koniec deser w mojej firmie jest teraz okres wzmożonej pracy i można zrobić dużo nadgodzin,po wywieszeniu listy chętnych widniały na niej tylko polskie nazwiska żaden norweg się nie zgłosił .Wniosek jeden, polski fachman musi pokazać że robi najwięcej ,ale że dzieci samopas tego nie widzi,jak przyjdzie zbierać plony wtedy będzie płacz ale jak to...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
jasta znowu zdjęcie z albumu rodzinnego wiem ,że nie wylewasz za kołnierz, wierzymy ci że możesz wypić dużo ale żeby na ulicy matce taki wstyd kobieta nie ma siły cię postawić na nogi.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Przepraszam Cię Gawlak, ale Twój tekst nie jest ani kulturalny ani inteligentny.
Jasta, staram nie wchodzic Ci w drogę, ale nie udawaj,że nigdy ale to nigdy nie zrobiłeś czegoś czego się dziś musisz wstydzić. Jeśli zaś twierdzisz, że tak, to po prostu kłamiesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
bo norwedzy to lenie zreszta i tak maja wieksze stawki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
baga napisał:
jasta znowu zdjęcie z albumu rodzinnego wiem ,że nie wylewasz za kołnierz, wierzymy ci że możesz wypić dużo ale żeby na ulicy matce taki wstyd kobieta nie ma siły cię postawić na nogi.
eee tam
ten zakapturzony i ta kobieta prześwietlają kieszenie pomordowanym na polu chwały i nauki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:

ze pija w klubie po nocach to pikus
oni pija nawet w szkole
www.nordlys.no/nyheter/article6683512.ece

Zgadza sie Kilka dni temu, wycieczka polskich uczniow do Niemiec, zostala zawrocona na granicy. Powod uczniowie sie nachlali . Troche wczesniej schlane 13latki(dziewczynki) lezaly pokotem w lesie.

Tylko ktos, kto nie mial do czynienia z mlodzieza w polskich szkolach, albo ktos kto ma klapki na oczach, moze udawac, ze w Polsce dzieciny takie grzeczne, ze hohoh

Obecnie raczej wyjatkiem jest niepijacy gimnazjalista i nie jest to tylko problem Polski czy Norwegii.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok