Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Agnieszka Będlin Łukasz Ch (1613 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
twierdzisz ze Barack Obama sie pomylil takie wielki przywodca najwiekszego straznika prawa na swiecie
albo ze izraelskie gazety przez przypadek pisza o polskich obozach zaglady

I tak wiec od 1996 roku rozpoczęła się żydowska nagonka na miliardy dolarów z Polski nabierająca z każdym rokiem coraz większego zasięgu i coraz szybszego tempa.

Poczatkowo oswajano światową opinię publiczną z kłamstwami w stylu goebelsowskim publikując kłamstwa o "Polskich Obozach Zagłady Żydów w światowych najpoczytniejszych mediach "takich jak Die Welt, The Times, , The Wall Street Journal", "The New York Times" "San Francisco Chronicle" "New York Post", i "Washington Times" "Newsweek", czy "Der Spiegel" przez takie firmy jak Associated Press i Axel Springer

Po interwencjach ze strony polskiej pokątnie polaków przepraszano aby nastepnego dnia ponownie dopuścić się pomyłki zafałszowania Historii i napisac o "polskich obozach zagłady" czy "polskich obozach koncentracyjnych"..Portal internetowy Yahoo także nagminnie uzywał okresleń szkalujących dobre imię Polski

Oczywiście to co zostało wydrukowane już się nie wróci i nie oddrukuje a co utkwiło w pamięci czytających łatwo nie uleci bo przeprosiny przez telefon bądź na ucho nie szkodzą tak skrupulatnie i celowo tworzonemu wizerunkowi "Polaków dokonujących holokaustu na Żydach" który jest niezbędny do wyłudzenia miliardów doloarów od Polski

. Wraz ze zmianą cywilizacyjną jaka się dokonała na przełomie wieków zmianie ulega także forma propagandy. Grupa PMI (Polish Media Issues) z siedzibą w Cardiff - monitorująca od połowy 2005 roku media w 30 państwach, w tym USA, Wielkiej Brytanii, Izraelu i Rosji - w ubiegłym roku odnotowała 151 poważnych incydentów (tzw.alerts) wobec 171 w 2009 roku.

Liczba mniej poważnych zafałszowań wymagających interwencji (action) wyniosła w 2011 roku 117 w porównaniu z trzynastoma w 2009 roku. 65 poważnych incydentów z 2011 roku zostało w wyniku interwencji załatwionych po myśli PMI.

W 55 przypadkach obraźliwe zwroty skorygowano częściowo, a pozostałe 31 to sprawy wciąż niezałatwione, bądź takie, w których interwencja nie przyniosła efektu.

Przedsiębiorstwo Holokaust - stał się dochodowym biznesem, z którego zyski czerpią przede wszystkim Żydzi niepokrzywdzeni bezpośrednio przez zbrodnie hitlerowskie.

Jako pierwszy terminu tego użył amerykański naukowiec żydowskiej narodowości Norman Finkelstein.

Stanisław Michalkiewicz mówi wprost:: "Żeby łatwiej rozmiękczyć Polaków i wyciągnąć od Polski co najmniej 65 miliardów dolarów, trzeba z jednej strony oczerniać nas przed światem jako naród morderców, a z drugiej - doprowadzać nas do stanu bezbronności wobec żydowskich żądań poprzez systematyczną tresurę w tak zwanej tolerancji i w tak zwanym dialogu. Owa tolerancja, to nic innego, jak przyjęcie żydowskiego punktu widzenia, zaś dialog - to nic innego, jak potulne spełnianie wszystkich zachcianek przedsiębiorstwa holokaust."

www.antydotum.pl/Anty/wbpanty/BHO/wsciek...;k_action=reply_form
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
posłuchaj małpo, posłuchaj świnio

dlaczego król Kazimierz Wielki MUSIAŁ ściągnąć prześladowanych w Hiszpanii żydów do Polszy
dla ułatwienia dodam
że Niemców ściągnięto do Polszy aby ciemnoto hołocie miejscowej pokazała jak ziemię uprawiać
dwupolówkę, a potem trójpolówkę
bo te do tej pory potrafili jeno rybę złapać w strumieniu i z wilkami o mięso w puszczy walczyć
no i jagódek nazbierać
a i pszczołom gdzie z dziupli w lesie miód podpiździć
w skórę się przyodziać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
u zydka patriotyzm izraelski dochodzi do glosu
te czosnkowy a mace juz jadles
na Polske to bluzga
a pejsatych broni

iskry.pl/index.php?option=com_content&am...=7389&Itemid=115
Polska była jedynym z siedemnastu krajów, które naziści zajęli, republik, monarchii, który nie dostarczył ani jednego essesmana, ani dobrowolnie, choćby jednego żołnierza do Wehrmachtu. Wszystkie inne kraje dostarczyły.

To nie Polacy pomagali Niemcom wyznaczać Żydów do transportów - to robili Żydzi. To nie Polacy pilnowali niemieckiego porządku w gettach, ale Żydzi. Nie znam przypadku, aby Żydzi administrujący gettem, odmówili wykonania niemieckiego polecenia. Przecież za to groziło tylko zabicie i to tylko jednej osoby, a nie całej rodziny, jak groziło to Polakom za pomoc Żydowi, a Polacy to robili. Ja jak coś robię, to robię aż do końca i nic nie mówię, na co nie mam 100% dowodów. Ja mam tutaj dokument, który został opublikowany w prasie żydowskiej, tutaj, w Brazylii. W "Redzenia Judaika" - Żydzi amerykańscy nie zrobili prawie nic, aby ratować Żydów europejskich przed zagładą.

www.zydziwpolsce.edu.pl/biblioteka/zrodla/r3_4c.html

żandarmi i policja żydowska chodzili po mieście od domu do domu, gdzie mieszkali Żydzi i wypędzali nieszczęśliwych z mieszkań. Było chyba kilkunastu żandarmów. Chorych oraz starych, zniedołężniałych i dzieci członkowie ich rodzin wynosili na plecach.

a co robia teraz Na terytorium Autonomii Palestynskiej
(Rafah) zydzi ukryci w pancernych wozach bojowych otworzyli ogien raniac
siedem osob ,w tym piecioro dzieci,za rzucanie butami i kamieniami.
Na pograniczu Strefy Gazy zydowski oddzial wojskowy otworzyl ogien do dwoch
przechodzacych mlodych palestynczykow.Zostali zastrzeleni na miejscu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ciesz sie Polacku
kilku ciapatych mniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
zydek i rasista
palmereldritch1984.wordpress.com/2012/08...ercy-i-szmalcownicy/
W dystrykcie warszawskim samych tyko Volksdeutschów żydowskich było 70 000. Te dane liczbowe znam z archiwum, ale podawała je również Stolica nr 5/791 z dnia 3 II 1963 roku.

niewiarygodne.pl/gid,15105631,img,151059...p;smgajticaid=6109d7
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Również Nie jestem zwolennikiem Obecnego Światowego Żydostwa Na Świecie z Ich państwem ! .
---
Niemniej , odkąd poznałem pobieżnie , jednego palestyńskiego muślima ! , to nie dziwię się już wcale iż żydostwo tępi ich jak wszy ! .
---
Obie te nacje , są warci siebie samych ... !
Jedna i druga społeczność kradnie , oszukuje i śmieje się w oczy , mówiąc iż ich religie , na takie czyny pozwalają , ponieważ okradani to Innowiercy i ścierwa niegodne stąpać po boskiej ziemi !.
I tak się dzieje DZISIAJ w 21 wieku ! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a znasz jakiegos zyda ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
patim napisał:
a znasz jakiegos zyda ?
Podobno w Polce , co piąty to Żyd .
Jak nie po Kądzieli , to 100 woda po Kisielu !
W Chorzowie mieszkało w 2006 roku ponad 130 tys . Ludzi ...
Na Mojej Dziadowskiej dzielnicy , mieszka ponad 40 tys .
To policz sobie ilu Żydków znałem co najmniej z widzenia !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no i co tam?
nic nie ma w mediach katolicko narodowych o przyczynie sprowadzenia żydów do Polszy
może same wlazły, żeby naród polski z jego bogactwa okradać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
icek ,icek
cos cie cadyt w kanal wpuscil

Przychodzi jasta do szpitala i mówi do lekarza:
- Proszę mnie wykastrować!
- A czy dobrze pan to sobie przemyślał? To zabieg mający poważne konsekwencje i nieodwracalny!
- Tak, panie doktorze, wiem! Proszę kastrować!
Po zabiegu lekarz pyta pacjenta:
- Co wpłynęło na podjęcie przez pana tak nietypowej decyzji?
- A bo doktorze ożeniłem się niedawno. Żona jest Żydówką. No to musiałem.
- Zaraz, to może pan chciał się obrzezać?
- No tak. A jak ja mówiłem

szkoda ze rozum miales we lbe a nie w glowie
teraz juz sie z hujem na lby nie zamienisz

zydzi handlowali niewolnikami i podazarli za kupcami
Rozmowa z prof. Hanną Zaremską
Nie znam ani jednej książki - syntezy ani nawet popularnej pracy dotyczącej historii Żydów - która datowałaby przybycie Żydów do Polski na czasy Kazimierza Wielkiego. Przybycie Żydów do Polski z okresem panowania Kazimierza Wielkiego związał Jan Długosz. We fragmencie dotyczącym romansu króla z Żydówką Esterą zapisał, że dzięki słabości monarchy do niej, wyraził on zgodę na osiedlenie się Żydów w Polsce, z czym w parze szły - według Długosza - wymuszone na Kazimierzu Wielkim przez Esterę przywileje, zapewniające im pewną swobodę funkcjonowania w Polsce.

ludność żydowska prawie na pewno pojawiła się w Czechach w X wieku, a w Polsce w XI. Jak sądzę, początek kolonii żydowskich szedł w parze z funkcjonowaniem tych obszarów jako części szlaków handlowych, po których podróżowali Żydzi. Ludność ta pomagała w obsługiwaniu tych szlaków. Trzeba mieć świadomość, że mówimy o wyjątkowo ważnym handlu międzynarodowym na obszarach od Półwyspu Iberyjskiego po granice imperium bizantyjskiego.

cos ci rabbi gupot nagadal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok