Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rafał Gadomski (3301 niezalogowanych)
82 Posty
Michał duda
(dudix79)
Początkujący
Poki co, ropa rzadzi swiatem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
71 Postów
fistaszek0524 Puke
(fistaszek0524)
Początkujący
Ja piszę o tym, że nagle polskim emigrantom nagle niewdzięcznica europejska zbrzydła i jest beee tylko, że ją powinniście po dupie całować. To, że Norge ona się nie opłaca to wiadome ale do czasu aż ropka jeszcze będzie
To zróbmy tak, że 1 lipca Polska wychodzi z UE, najlepiej jeszcze jak opodatkujemy cłami wszystko co importowane. Na dzień dobry wywalają nas z szchengen i większość was bedzie musiała wrócić do ojczyzny bo niestety ale pracować zagramanicą nie bedziecie mogli legalnie i nagle znowu zapałacie miłościa do UE. Nie pamięta wół jak cielęciem był
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
komu wplacila Grecji? ano wplacila
a co dostala od grecji ? a gowno

dlugo bedziesz sie jeszcze pytal ? zlamasie
moze odpowiesz na ktores pytanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
wyjscie z kolchozy jest dobrym pomyslem przynajmniej nie bedziemy wspierac trupa
i Tysk nie dostanie lapowki za wprowadzenie euro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty
Michał duda
(dudix79)
Początkujący
Patim,jestes wybitnym ekonmistą
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
zwykłe patimolenie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
fistaszek0524 napisał:
To, że UE to "Eurokołchoz" to jedno ale gdyby nie ten "Eurokołchoz" to byście w Polsce siedzieli a do Norge na truskawki jedynie jeżdzili po przejściu upodlającej kontroli w Szwecji gdzie 20% ludzi było nie wpuszczanych do UE bo nie mieli odpowiedniej kasy albo zaproszenia. Radzę sobie przypomnieć dawne czasy a nie teraz szpanować jak to macie ją teraz głęboko w du...

Moze mi sie watki pomylily ?

Czy ten dotyczy korzysci jakie ma Polska z EU, czy (ewentualnego) wstapienia Norwegii do EU ? Ja sie wypowiadalam, ze Norwegii nie po drodze do eurokolchozu, a wcale nie komentowalam Polski w tym kontekscie.

Dobrze by bylo to rozgraniczyc , bo w tym kontekscie "to byscie w Polsce siedzieli", a w Polsce to, a tamto dzieki EU, a to zle, bo niekorzystne......to dla mnie bleblanie zupelnie nie na temat, atylko zwykle dorabianie ideologii do dupy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jak będzie jakieś głosowanie
to chociaż raz się wybiorę i
za wystąpieniem z Schengen i EØS
obiema ręcami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Luk K
(Luk_ass)
Wiking
Ludzie co wy w tych głowach macie to nie Unia niszczy wasz kraj tylko wasi POlitycy którzy sie na wszystko godzą a najbardziej na przepisy najbardziej nie korzystne dla zwykłego obywatela, zapytajcie sie kogo chcecie dookoła naszego kraju czy im sie nie podoba unia Kwaśniewski razem z Milerem chyba.. skakali wyżej niż sufit kiedy sie okazało że nas jednak przyjmą do unii... Bo takich wałów narobili sprzedając co popadnie za bezcen a w kasie pusto a tam pusto wielki minus!! I śmiać mi sie chce jak widzę kiedy tych oto ludzi w TV po kilku latach pyta sie o zdanie jako wielkich niby specjalistów i polityków Niema to jak wciskać kit ludzią przez ponad dwadzieścia lat o zaciskaniu pasa i na dzień dzisiejszy zostaliśmy bez naszego majątku i biliardowym ponad długiem Ale jak Pisiory chciały tych oto ludzi porozliczać to nagle cała POlska tępota sie oburzyła no to macie teraz Tuska który dokańcza dzieło i sięga do waszych kieszeni coraz głębiej bo już dla niego do sprzedania nie wiele zostało BRAWO POLSKO !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a powiedz mi bękarcie
co to niby było do sprzedania po komunie
nie wiesz niemoto, że komuchy PO sobie w 1989 roku jeno ruiny i zgliszcza zostawiły
no i 20 miliardów $ długu
to po tej dacie ludzie z korzenia Solidarności, jak Lech i Jarosław budują i tworzą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok