Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2685 niezalogowanych)
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
2013 napisał:
oppland napisał:
jasta102 napisał:
2013 napisał:
[b]
A skad powzielas taka wiedze ze Norwedzy nie chca Polakow?,chca ale tylko fachowcow a nie bezmozgowcow...

w tej chwili na świecie nie brakuje fachowców w jakiejkolwiek branży, poza najnowszych technologii
którzy z kolei całkowicie nie występują w Polsce
polactwo w Norwegii jest liczone czasem nawet na 250 tys, co stanowiłoby 5% populacji
a to już jest potop
potop szczerbatej hołoty
przy tym 550 tysięcy w UK nie daje nawet 1 % dla tamtejszej ludności, a już mają Polacków po dziurki w nosie
Bezdomni śpią na ulicach, w squatach, ośrodkach socjalnych, hostelach. Polaków bez dachu nad głową, których liczbę w Londynie szacuje się na kilka tysięcy, stale przybywa.
wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Londyncz...c.html?ticaid=11047e

a tu jest to samo...i wciąż liczba rosnie
tydzień temu rozmawiałam z norwegiem z Kościoła Chrześcijańskiego,w ciągu miesiąca lutego przybyło 500 bezdomnych a w tym Polacy...jeszcze trochę a skończa ten raj tutaj,nie tylko przez Nas oczywiscie...

Tylko musisz wiedziec ze wsrod tych bezdomnych sa tez Norwedzy...

czy czytasz uważnie?co napisałam...nie tylko Polacy...piszemy o imigrantach Norwedzy są u siebie,a my i inne nacje nie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
JAK PRAWO EUROPEJSKIE IM NAKARZE, A NIE ZAPROPONUJE JAKIS OPINIOTWORCZY OSRODEK, TO SIE DOSTOSUJA I BEDZIE MOZNA POBIERAC ZASILEK W POLSCE. NARAZIE ZNAJAC ICH, DUZO WODY W RZECE UPLYNIE ZA NIM TO SIE STANIE. TAK SAMO JAK BREIVIK, W INNYM KRAJU ZA LUDOBOJSTWO BY GO ROZSTZELALI, A TU MA INTERNET W SALI I CZEKA AZ W EUROPIE BEDZIE BIEDNIEJ. IMIGRANTOW W NORWEGII TEZ, ZACZNIE SIE PSUC. MOZE ZOSTAC OGLOSZONY PROROKIRM, ALBO BOCHATEREM NARODOWYM. MAM NADZIEJE ZE SIE MYLE, ALE TAKIE MAM WRAZENIE, ZE DO TEGO ZMIERZAMY.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(pomidor)
Wiking
a co wy myslicie buraki ze ten obsr..y zasileczek z norwegii to wystarczy na utrzymanie rodziny.komuna sie skonczyla.Ja np. wolalbym pracowac ale jak zwalniaja to co robic?to lepiej niech ten zasilek jest.przynajmniej zanim czlowiek znajdzie robote to ma za co zyc.a jak nie chca dawac talarow to niech podatki obniza.a wy tumany bez szkól siedzcie w norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(pomidor)
Wiking
norwegowie mogą sobie nie pozwalać nigdzie w europie nie ma tak ze trzeba mieszkac w panstwie z ktorego ma sie zasilek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Michał Janczak
(1234x)
Wiking
Witam! Mam pytanie dotyczące bezrobocia w norwegi.
W norwegi pracuje ok. 2 lata i za niedługo tracę prace, dlatego chce się dowiedzieć czy mam szanse na bezrobotne z norwegi mieszkając w Polsce ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty
Jan Kowalski
(333)
Stały Bywalec
1234x napisał:
Witam! Mam pytanie dotyczące bezrobocia w norwegi.
W norwegi pracuje ok. 2 lata i za niedługo tracę prace, dlatego chce się dowiedzieć czy mam szanse na bezrobotne z norwegi mieszkając w Polsce ??

JAK NAJBARDZIEJ TYLKO W POLSCE W KURONIOWCE BEDZIESZ MUSIAL SKALDAC PODPIS CO DWA TYGODNIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
poszukaj se
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Michał Janczak
(1234x)
Wiking
Czyli jak dobrze rozumie ta "KURONIÓWKA" jest w biurze pracy ??
A czy z tym nie będzie jakiś problemów ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty
Jan Kowalski
(333)
Stały Bywalec
1234x napisał:
Czyli jak dobrze rozumie ta "KURONIÓWKA" jest w biurze pracy ??
A czy z tym nie będzie jakiś problemów ??

zadnych prawo sie zmienilo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
333 napisał:JAK NAJBARDZIEJ TYLKO W POLSCE W KURONIOWCE BEDZIESZ MUSIAL SKALDAC PODPIS CO DWA TYGODNIE
Dobre , tak jak by w Norge , takich podpisów co dwa tygodnie , się nie składało .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok