Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

„Nasze miasto” - Egersund - Norwegia

Czytali temat:
EWA J Mateusz.Mojanorwegia Xxx (581 niezalogowanych)
22 Posty
tadeusz p
(tadek!!!!!!)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Nasze miasto” - Egersund
Oj odrazu nie można się nudzić! To już troche na wyrost!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
tadeusz p
(tadek!!!!!!)
Wiking
No centrum to jakies 10 min wolnym krokiem, kosciół po drodze.
Wieczorową porą 3 bary i pozamiatane!
A w niedziele wyludniały teren!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
tadek!!!!!! napisał:
No centrum to jakies 10 min wolnym krokiem, kosciół po drodze.
Wieczorową porą 3 bary i pozamiatane!
A w niedziele wyludniały teren!

Fakt niezaprzeczalny,to perełka w dolym Dalane.trzeba jeszcze dorzucic fantastyczne vannbasebgan,ypiękny park z basenem naturalnym i wieloma malowniczymi jeziorkami i trasami spacerowymi.,ale to dla wytrwałych ,chociaż normalnym widokiem są 80 latkowie biegający nawet w 15 stopniowym mrozie.czy biegające z kijkami po trasach spacerowych..tylko osoby z brzuszkiem piwnym szukajacy barów po nocy mogą narzekać.Latem mnóstwo atrakcji oprócz wspaniałych widoków i tras wycieczkowych np,dzień ryby,no imprezka super,oraz standartowy oktober festiwal pod namiotem w rynku.Ale najpiękniej jest na julefebyen ..super piekne dekoracje i mnóstwo towarzyszących imprez,Egersund nazywany jest miasteczkiem Bożegonarodzenia i to chyba oddaje magię świąt tutaj,jest fantastycznie,polecam i zapraszam,, Troszkę brakuje mo ogródków letnich jak w Polsce ale coś za coś..no i rybki,nigdy nie wracam z ryb z pustymi rękami..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
tadeusz p
(tadek!!!!!!)
Wiking
No dla ludzi w podeszłym wieku lubiących tylko spacery po lesie przy kijku to i moze jest co robic! Oktober festiwal- jeden wikend z około 50 w roku! Szał!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
tadek!!!!!! napisał:
No dla ludzi w podeszłym wieku lubiących tylko spacery po lesie przy kijku to i moze jest co robic! Oktober festiwal- jeden wikend z około 50 w roku! Szał!

A dlaczego w podeszłym wieku tylko ?...moim zdaniem dla aktywnych..bez względu na wiek...to był tylko mój przykład,zrozumiany na opak...Ja znajduje zawsze coś ciekawego..tylko trzeba wyjśc z domu !!!To jest dla aktywnych,trzeba po prostu chcieć..narzekanie,że nic sie nie dzieje z perspektywy widoku z okna ?Dla mnie przyjemnoscią jest juz samo przebywanie na świezym powietrzu..mimo kulku lat spędzonych tutaj niezmiennie mnie zachwyca przyroda..widoki,powietrze..no bo tak naprawdę kiedy mnie ktos pyta jak tam u was jest .to mówię,że mam morze,jezioro,góry ..fullpack..i to w jednym miejscu,na spacerze chcoiazby,,a to juz duzo..nie musze podrózować z końca kraju na drugi,zeby to miec,,,dla mnie jest po prostu fajnie..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krzych1)
Wiking
a czy ktos wie czy jest jakaś siłownia i w jakiej cenie są karnety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok