Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

WYNAJEM MIESZKANIA W NORWEGII - Norwegia

Czytali temat:
(1866 niezalogowanych)
1 Post

(macieksz)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu WYNAJEM MIESZKANIA W NORWEGII
dodam z wlasnego doswiadczenia jak latwo wynajac mieszkanie cale albo hybel.
- latwiej sie wynajmuje od brudasow i na ich dzielinach
-jak szukasz na FINN.NO to wysylaj maile do tych mieszkan ktore ci sie podobaja i pisz ze mozesz zapalcic np 1000kr wiecej bo mieszkanie ci sie podoba i masz blisko do pracy, nie palisz bla bla bla
i wyglada to tak czesto jak nikt nie zadzwoni do norka a rtym bardziej do brudasa w ciagu 2 dni ze che to wynajac to oni sami sie do ciebie odezwa i ci zaproponuja spodkanie albo odrazu mieszkanie jak placisz wiecej.
-lepiej samemu wynajac mieszkanie cale i poszukac sobie kogos do niego niz wynajmowac pokoj, ale te min 35000 tzreba miec na depozyt + czynsz.
PS. nigdy nei szukalem mieszkania dluzej niz 2 dni z finn i tylko finn.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Renata Pałamarz
(Renia37)
Wiking
O rany strasznie drogo i malo ciekawie w wiekszych miastach. Domek znalezlismy bardzo szybko i bardzo tanie to sa luksusy malych miejscowosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
racja za miaste taniej ale korki
zalezy gzde pracujesz i co robisz
czesto lepiej zapalcic 2000 wiecej i mieszkac blisko pracy niz tracic min 2h dzienie na jazde do/z pracy

jak ktos sie dupa urodzil to cale zycie ma pod gorke bo jest malo zaradny i nie ma mocy przebicia ,a zaradny/na nawet bez jezyka dadza sobie rade wszedzie
wazne zeby byc uczciwym od samego poczatku- w pracy i w zyciu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
W życiu nie oddałabym mieszkania w takim stanie w jakim je wynajęłam! Sześć lat temu wynajmowałam moje pierwsze mieszkanie, ładne, w dobrej dzielnicy. Z grubsza było prawie wszystko Ok...prawie...W łazience pająków, że aż strach, pod zlewem mrówek jeszcze więcej, ściany pomalowane czymś... a pod tym czymś coś niemożenie cuchnęło. Po pięciu i pół roku, zostawiłam mieszkanie czyściutkie i pachnące. Gospodarze zadowoleni i pełni uznania.
Wynajęłam część domku, ładny, niedrogo...pod zlewem coś cuchnie już pół roku, za diabła nie możemy dojść przyczyny. Kratka ściekowa w łazience nie otwierana była chyba od wieków, ściany w kolorach, że trudno jakoś je nazwać, ze szczurami prowadziłam otwartą walkę przez dwa miesiące. Teraz już jestem na finiszu doprowadzania mieszkania do jakiegoś przyzwoitego poziomu. Wiem jedno, zostawia się mieszkanie w takim stanie, żeby się nie wstydzić...i nie chodzi mi tylko o zwrot swoich pieniędzy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
to co sprzatasz na czarno? czy co?
ze po tylu latach nie masz nawet swojej kawalerki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Sprztam tylko swoim domu...na bialo! A moj stan posiadania nie ma tu nic do rzeczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Wiola M
(MyWayOfNorway)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok