Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Rachunek za dziecko: pół miliona koron + śmierć braciszka lub siostrzyczki - Norwegia

Czytali temat:
(347 niezalogowanych)
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Rachunek za dziecko: pół miliona koron + śmierć braciszka lub siostrzyczki
masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
klepią dzieci bezmózgi,potem je umieszczają w rodzinach zastępczych ,likwidują jak trzeba biznes kwitnie kasa się leje

wszystko w imię prawa i dobrobytu

dla Norwegów dzieci to towar a rodzice to zwykli płatnicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
O azjatyckich wynajętych brzuchach jest dość głośno od kilku lat, mnie natomiast zastanawia fakt wymierania rasy białej w krajach wysoko rozwiniętych.

Tutaj nie chodzi o ilość posiadanego potomstwa ale w ogóle o możliwość rozrodu.

10 lat temu znałam może ze 2 pary mające problem z płodnością.
W tej chwili chyba co 3 para ma problem, a cała reszta albo ma za sobą ciąże zagrożone albo jakieś poronienia...

Jesteśmy najsłabszym ogniwem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
factorytka napisał:
O azjatyckich wynajętych brzuchach jest dość głośno od kilku lat, mnie natomiast zastanawia fakt wymierania rasy białej w krajach wysoko rozwiniętych.

Tutaj nie chodzi o ilość posiadanego potomstwa ale w ogóle o możliwość rozrodu.

10 lat temu znałam może ze 2 pary mające problem z płodnością.
W tej chwili chyba co 3 para ma problem, a cała reszta albo ma za sobą ciąże zagrożone albo jakieś poronienia...

Jesteśmy najsłabszym ogniwem...

Jakie to ma znaczenie, ktora rasa przetrwa 500 lat dluzej? Z punktu widzenia ewolucji ludzie rowniez wymra, lub ewoluuja w inny gatunek. Wiec czy to bedzie czarne, biale czy zielone, nie robi zadnej roznicy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
Wacek1 napisał:
factorytka napisał:

Jakie to ma znaczenie, ktora rasa przetrwa 500 lat dluzej? Z punktu widzenia ewolucji ludzie rowniez wymra, lub ewoluuja w inny gatunek. Wiec czy to bedzie czarne, biale czy zielone, nie robi zadnej roznicy.

Ewolucja to dla mnie tylko teoria z wieloma brakującymi ogniwami a co sie będzie działo przez kolejne stulecia mało mnie interesuje, ważne jest tylko "tu i teraz".

Wg. mnie, jak mają kasę to niech wynajmują te brzuchy byleby tylko wiecej tego potomstwa było bo dojdzie do tego że we własnych krajach będziemy przesladowani.

Niedoszły papież, Peter Turkson, zobrazował to w bardzo jasny sposób..

Na deser

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
O widzę wypowiedzi amatorów na temat ewolucji... ech...
Rasy ludzi... Matko, różnorodonść genetyczna między populacjami jest mniejsza niż pomiędzy dwoma osobnikami, jeśli mowa o odmianach: biała, żółta, czarna - to dane z 1798! Ras nie ma! Ba, a w latach sześćdziesiątych XX w. wyodrębniono PIĘĆ podgatunków kolejno: kaukazoidzi, mongoloidzi, negroidzi, kapoidzi oraz australoidzi.

W biologii nie wyróżnia się ras w hierarchii. Biologia jest na innym poziomie niż ideologia, nie dostarcza podstaw do waloryzacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:
Rasy ludzi... Matko, różnorodonść genetyczna między populacjami jest mniejsza niż pomiędzy dwoma osobnikami, jeśli mowa o odmianach: biała, żółta, czarna - to dane z 1798! Ras nie ma! Ba, a w latach sześćdziesiątych XX w. wyodrębniono PIĘĆ podgatunków kolejno: kaukazoidzi, mongoloidzi, negroidzi, kapoidzi oraz australoidzi.

W biologii nie wyróżnia się ras w hierarchii. Biologia jest na innym poziomie niż ideologia, nie dostarcza podstaw do waloryzacji.

Wiedzieliśmy Karolku że się pojawisz bo już z zoo dzwonili, przepraszają za numer z bananen i proszą żebyś wrócił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
factorytka napisał:
Karol.Ky napisał:

Wiedzieliśmy Karolku że się pojawisz bo już z zoo dzwonili, przepraszają za numer z bananen i proszą żebyś wrócił

Wróciłem pilnować, bo widzę, że małpy się rozbrykały i głupoty o teorii ewolucji piszą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Nataly Z
(czarnulka)
Wiking
Ja tam nie widze nic zlego w tym zeby pomoc parom ktore nie moga miec dzieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok