Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Polskie stereotypy o Norwegach - Norwegia

Czytali temat:
Patryk Begier (5324 niezalogowanych)
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polskie stereotypy o Norwegach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Art Decor
(ArtDecor)
Wiking
popularnosc black metalu... umarlem, kolejny setereotyp nie mający sie nijak do rzeczywistosci. Kolejny bezsensowny dogmat "Wielu Polaków, szczególnie tych, którzy żyją w Norwegii dłużej, broni jednak Norwegów" jestem tu juz dosc dlugo i im dluzej tym bardziej musze bronic Polakow w dyskusjach z mlodymi imbecylami norweskimi. Czy w Polsce mlodziez tez juz tak kiepsko intelektualnie stoi? moze to wina dukacji i rozwiazlosci kulturowej?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Daro Gda
(Darogda)
Wiking
ArtDecor....to raczej mam to wdupizm edukacyjny...z reszta na tym portalu rownierz sie przejawiajacy...(jak nie mam pomyslu i nic do powiedzenia to komus nawrzucam..)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
ArtDecor napisał:
popularnosc black metalu... umarlem, kolejny setereotyp nie mający sie nijak do rzeczywistosci. Kolejny bezsensowny dogmat "Wielu Polaków, szczególnie tych, którzy żyją w Norwegii dłużej, broni jednak Norwegów" jestem tu juz dosc dlugo i im dluzej tym bardziej musze bronic Polakow w dyskusjach z mlodymi imbecylami norweskimi. Czy w Polsce mlodziez tez juz tak kiepsko intelektualnie stoi? moze to wina dukacji i rozwiazlosci kulturowej?
Mieszkam tu ponad 12lat i musze sie zgodzic z Toba,ponadto norwedzy sa wredni,tylko sie ladnie usmiechaja a robia i mysla calkiem co innego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
,ponadto norwedzy sa wredni,tylko sie ladnie usmiechaja
delikatnie powiedziane prawie jak:
a Cyganie i Rumuni sa niesympatyczni
Talibowie sa niezrozumini
a islamscy radykalisci sa za przestrzeganiem prawa

no i jak kazda grupa etniczna maja swoj zapach
te w spodniach to smierdza uryna
a te w kieckach to sledziami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
patim napisał:
,ponadto norwedzy sa wredni,tylko sie ladnie usmiechaja
delikatnie powiedziane prawie jak:
a Cyganie i Rumuni sa niesympatyczni
Talibowie sa niezrozumini
a islamscy radykalisci sa za przestrzeganiem prawa

no i jak kazda grupa etniczna maja swoj zapach
te w spodniach to smierdza uryna
a te w kieckach to sledziami

Ty to masz wech...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
2013 napisał:

Mieszkam tu ponad 12lat i musze sie zgodzic z Toba,ponadto norwedzy sa wredni,tylko sie ladnie usmiechaja a robia i mysla calkiem co innego...

A ja mieszkam tu 26 lat i moge powiedziec o polakach, ze brak im elementarnej kultury: nigdy sie nie usmiechaja i kazdemu jednemu naublizaja "na dzien dobry" bez zadnego powodu, ot tak zeby zademonstrowac swoje chamstwo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Makaryna napisał:
2013 napisał:

A ja mieszkam tu 26 lat i moge powiedziec o polakach, ze brak im elementarnej kultury: nigdy sie nie usmiechaja i kazdemu jednemu naublizaja "na dzien dobry" bez zadnego powodu, ot tak zeby zademonstrowac swoje chamstwo.
masz troche w tym racji co piszesz ale ja znam sporo polaków tutaj i nie są tacy jak ty opisujesz. najgorsi są ci co wpadają tu "na chwile", ostatnio miałem okazje obserwować bydło z polski na rybach w niedzielny poranek, tacy powinni byc deportowani natychmiast i porządne wpierdol
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
A ja mieszkam tu 26 lat i moge powiedziec o polakach, ze brak im elementarnej kultury:

ludzie posiadajacy jakakolwiek nawet minimalna wiedze o kulturze pisza o Polakach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
patim napisał:
A ja mieszkam tu 26 lat i moge powiedziec o polakach, ze brak im elementarnej kultury:

ludzie posiadajacy jakakolwiek nawet minimalna wiedze o kulturze pisza o Polakach

to nie ma nic wspolnego z kultura, lecz z zasadami pisowni, czyli tzw. ortografia.
A w moim przypadku: z przyzwyczajenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok