Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1596 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
2013 napisał:
Janin napisał:
SUMUJAC..
to do was polskie kurwa biznesmeny zatrudniajace po 10 rodakow z czego tylko dwoch na legallu a reszta na czarno..skurwysyny bez wyobrazni oferujace klientowi stawke 200 nok/h + mva.. robcie tak dalej bezmozgi.. niebawem Anglia 2..

Oto cala prawda,wczesniej rozpiepszyli Niemcy ,Irlandie ,Anglie teraz czas na Norwegie i nie dlugo nie bedzie gdzie pracowac...

to jakie w końcu te polskie ludzie
dobre, czy złe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
jasta102 napisał:
2013 napisał:
Janin napisał:
SUMUJAC..
to do was polskie kurwa biznesmeny zatrudniajace po 10 rodakow z czego tylko dwoch na legallu a reszta na czarno..skurwysyny bez wyobrazni oferujace klientowi stawke 200 nok/h + mva.. robcie tak dalej bezmozgi.. niebawem Anglia 2..

Oto cala prawda,wczesniej rozpiepszyli Niemcy ,Irlandie ,Anglie teraz czas na Norwegie i nie dlugo nie bedzie gdzie pracowac...

to jakie w końcu te polskie ludzie
dobre, czy złe

trudne pytanie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
2013 napisał:
Janin napisał:
SUMUJAC..

Panstwo powinno brac sie za takich skurwieli zatrudniajacych ludzi na czarno..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(monika33)
Wiking
bogdan117111 napisał:
Powiem tak,,kto ma troche wyobrażni i rozumu w głowie ,,postępuje według swojego życiowego doświadczenia,,!A jak go poprostu niema lub niewystarcza,,, To prubuje je zdobyć, Ja np,, Uważam sie za dobrego pracownika ,,powiedzmy ,że znam swoją wortość,,, na rynku budow,,konk,,,ponad 300nk h,mojej pracy,dlamnie 160 nk brut,, TAK NAPRAWDE ZA TEGO RODZAJU USŁUGE ZMOJEJ STRONY TO ,KANT,, UJĄŁEM TO NADELIKAT,, JAK POTRAFIE,, Ale tak jest jeśli pracuje w firmie bemeningowej,, ,,to sa skutki uboczne ,, wliczone w koszta,Moim marzeniem jest praca w zawodzie ktorego ucze sie do dziś,, i predzej czy pózniej osiągne cel,, !!! Dlatego zadużo nie pyskuje,, ale czasami i kamień pęka,,, bo dotyczy mojej osoby,, norwegia to piekny i najważniejsze bogaty i wypłacalny kraj,, nie jest zarazony dżumą jak polslka ,,naipiekniejszy kraj ,zawirowanego ,,prawa,, i oszukańczych ,,interesów,moją ojczyzną kieruje garstka chciwych i wulgarnie głupich ,,nie ludzi,,,,,,poprostu dran!i,Myśle że wymrą naturanie,, zanm dopracuje em,, czy renty,, poboż,, życzenie, osobiscie jeste szczęśliwy z jednego powodu, mianowicie , [b][size=5]Jestę męszczyzną[/size]/b] schartawanym przeciwnościami życia i losu,Mam fach w rekach,, a właściwie w głowie ,Norwegowie to bardzo zajefany naród,, inny niż polski,!!! mająć tyko ,,stabilizacje ,można żyć beztrosko jak pączek w maśle!!!No niestety zanim to osiągne heheheh minie troche czasu ,, ale szcęśliwi tak jak ja czasu nie mierzą,, więc szybko minie,,,, aby zdrówka wystarczyło !!!!!!Drodzy rodacy i zainteresowani wiec zamiast wiecznie lamentować ,drążyć już przekopane tematy ,, niepot,, kłutnie!! ! ZacznijciE sie uśmiechać życzliwie doi siebie,,,, więcej pewności siebie!,, bo jesteśmy bardzo mądrym i pomysłowym narodem,,,, jednostkemi,, mamy mnnóstwo inwenji pracowitości, wszystkich pozytywnych,, cech,Kreatywniści, !!! Więc z usmiechem na twarzy niepozwalajcie sie wykorzystywać,, Tymbardzej wyrzucać ,, !!!bez powodu,, Jak też mam wady nie jestę kryształkiem ,,mam barwne powiedzmy zycie,, !!! kocham adrenaline mam pasje bobez tego ani rusz,,, a jak będzie nosiło ,,newy niewytrzmują to zostaje sport, Ja chętnie ie przyłończe do takiej ekipy,,!!To jest tylko moje zdanie ,jeśli iktoś ma ta samo,,i to mi miło,! , jak nie ,, też !! pozdrawiam cieplutko wszystkich pozytywnie nastawionych i poztywnie zakręconych !.... bogu,,,włuczyk,,

padłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
no bo nie daja sie okrasc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Jaka instytucja zajmuje sie sciganiem pracy na czarno?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
KKK !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Janin napisał:
Jaka instytucja zajmuje sie sciganiem pracy na czarno?
wydział oświaty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Skatt zajmuje sie sciganiem pracy na czarno..jesli ktos ma ciekawa historie do opowiedzenia,wystarczy poprosic o rozmowe na osobnosci .w samym Oslo jest kilka grup do scigania pracy na czarno,wysluchaja z mila checia.

Moze ktos sie dobierze wam do pizdy skurwysyny pracujace za 150 Nok..
Jak rowniez wam eierom "wielkich" firm zatrudniajacych po 10-15 osob , przy tym jednego dla sciemy na umowe..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty
Marco Marcus
(Marc)
Początkujący
2013 napisał:
Janin napisał:
SUMUJAC..

Wszędzie gdzie się pojawiamy natychmiast zaczynamy budować drugą Polskę. Po co? Przecież jedna już jest - wystarczy wrócić...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok