Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1337 niezalogowanych)
61 Postów

(lena003)
Początkujący
alexkawa napisał:
no przeciez mlode Polki zarabiaja w najstarszy sposob na luksusowe laszki i czesne w prywatnych szkolach w samej Warszawie skacze kilkanascie tysiecy mlodocioanych prostytutek [ludzie od Kurzepy zliczali :)] z tego co wiem mlode Norwezki i Szwedki tez znaja ten sposob wiec artykul nie do konca rzetelny

misiukawa się odnalazł....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Zenek Bury
(zenekbury)
Wiking
a jak moze byc inaczej jak juz w przedszkolu sie krzywia jak dziecko ma kombinezon za 700 a nie za 1500 kr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
nie szta zdobi czlowieka.Marne ludki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Michal Mike Tu La
(MichalMikeTuLa)
Wiking
Sie gra sie ma sie skacze sie plywa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
kaliszanin napisał:
nie szta zdobi czlowieka.Marne ludki

nie??? a co????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
To nie tylko w Oslo. W naszym małym miasteczku też 80% dzieciaków chodzi w Parajumpers, biedniejsi w lokalnym Bergans. Dziesięcioletni syn też już z rok męczy mnie o ciuchy DC, jeszcze nie te z najwyższej półki, ale na razie nie ma i nie będzie miał nic. Nie mam nic przeciw metkom, póki ludzi stać. Ale nie rozumiem wyprówania sobie żył, żeby takie coś kupić...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
zenek Burant
(michalg510)
Wiking
Już im się w d..... poprzewracało z tego dostatku, wychowanie jakie Norwegowie sobie narzucili prowadzi do tego, że dzieci patrzą na rodziców jak na bankomaty i niewolników, a potem do domu starców wyganiają. Brak dyscypliny wkońcu się na nich zemści..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok