ja rok temu dale cala garsc po 50 ore cygance to wziela to i odrzucila we mnie ta kasa wszystko sie rozsypalo po ulicy.
niszczyc te kurwy jak sie da i lamac palce wszystkim co daja kase zebrajoncym cyganom, rumunow itd
Oczywiście że imbecyle jak wszyscy, natomiast 2 polaków zostało oskarżonych o poglądy filozoficzne przyznające realne istnienie pewnej sferze rzeczywistości a niedorzeczne jest to gdy gówno śmierdzi a ktoś mówi że pachnie (bo tak wypada mówić ?)
Oczywiście że imbecyle jak wszyscy, natomiast 2 polaków zostało oskarżonych o poglądy filozoficzne przyznające realne istnienie pewnej sferze rzeczywistości a niedorzeczne jest to gdy gówno śmierdzi a ktoś mówi że pachnie (bo tak wypada mówić ?)
No cóż znowu odezwała się banda czyścioszków, estetów i polskich nadludzi...piszecie o Romach i nie tylko jak o śmierdzącym gównie. No to szczerość za szczerość ... mi śmierdzą gorzej niż gówno Wasze ksenofobiczne, czy wręcz faszystowskie poglądy. Wolę dać grosz żebrakowi i posłuchać często świetnego, choć brudnego ulicznego grajka niż Waszych rasistowskich, ohydnych bełkotów .
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.