Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Rośnie liczba przestępstw z użyciem broni - Norwegia

Czytali temat:
(226 niezalogowanych)
1 Post
Art Decor
(ArtDecor)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Rośnie liczba przestępstw z użyciem broni
Boze, ale policja tej ojczyzny mamlasow jest bezradna...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
prowadzimy z nimi dialog...tak,tak na pewno cos tym zdziałacie...zmieńcie prawo i wyroki to może coś się zmieni...może...
przyjechałam tutaj,to czułam się dużo bezpieczniej,wieczorami wychodziłam pobiegać,a teraz?boje sie,bo co raz to większe bez prawie...nie długo strach,będzie dzieci do szkoły puścić samemu,jak tak dalej będzie...mojego sasiada napadli jacyś ludzie ukradli mu tlf i go pobili ten zgłosił ten fakt i 2 h póżniej poszedł zblokowac nr a tam pani mu mówi,ze 4 tys będzie do zapłacenia za rozmowy do Grecji,stąd on i policja wiedzieli ze to Grecy... złapali jednego okazal się że to poszukujacy roboty,który powiedział,że musi zyć wiec obrał sobie taki sposób na życie,a tak w ogóle to było ich trzech nie robów kolegów....wszystkich zatrzymali...co z tego jedni wyjada lub ich wsadza na ich miejsce są następni....robi się nie bezpiecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
wypuscice breivka i niech sie przejdzie kilka razy po grønlandzie Tviecie grunneloce.... problem zniknie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok