z jednej strony
skoro użyto broni palnej, a nie noży świadczy, że nie mogli to być Świniacki
z drugiej jak dwaj dorośli mężczyźni kładą młodego człowieka na asfalcie, a potem biją go i kopią.
wyraźnie sugeruje, że to przybysze z Europy Środkowo-Wschodniej
taka kontrol wszedzie, tyle kamer, wszedzie zakazy i nakazy... takie policyjne panstwo... a teraz nagle swiadkow nie ma???? buahahahahhahahaha norwegia ku**a....
Yatsek napisał: taka kontrol wszedzie, tyle kamer, wszedzie zakazy i nakazy... takie policyjne panstwo... a teraz nagle swiadkow nie ma???? buahahahahhahahaha norwegia ku**a....
a powiedz mi kogo obchodza jakies czarnuchy............napewno swiadkow nie bedzie
BiZi napisał: Yatsek napisał: taka kontrol wszedzie, tyle kamer, wszedzie zakazy i nakazy... takie policyjne panstwo... a teraz nagle swiadkow nie ma???? buahahahahhahahaha norwegia ku**a....
a powiedz mi kogo obchodza jakies czarnuchy............napewno swiadkow nie bedzie
badz co badz: byl to norweg!! nie etniczny ale norweg ))
unicornesss napisał: szukaja czarnego samochodu, a nie czarnochow, czytac ze zrozumieniem analfabeci
może to byli z Czarnochory
inaczej Montenegro
albo Czarnogóra
nie etniczny norweg to kto?? ciapaty, też wielkie mi wydarzenie
w tamtym roku w sandnes na lura też ciapaty dostał kulke bo z dilerem sie nie rozliczał jak należy
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.