Ludzie widzę próbujecie poprawić mniemanie o sobie dają pieniądze Rostowskiemu pośrednikiem jest tu Owsiak, pieniądze z WOŚP nie trafiają do konkretnych osób, sprzęt trafia do szpitali odciążając tym samym budżet państwa !!! z pieniędzy tych finansowany jest festiwal Woodstock ( festiwal picia i ćpania - jestem z młodego pokolenia i dobrze wiem po co tam większość osób jeździ )... Owsiakowi nie daję i czuję się z tym dobrze i osobiście nie mam nic przeciwko tym osobom którzy dają , bo to są ich pieniądze, i każdy człowiek swoje ciężko zarobione pieniądze moźe wydawać na to co mu się podoba czy to dziwki, czy narkotyki, czy Radio Maryja , czy wspomóc biedną partię peło czy przeznaczyć na dom dziecka... twoje pieniądze twoja sprawa ...
Śmieszą mnie tylko osoby które wspierając WOŚP myślą ,że są wspaniałymi darczyńcami z wielkim sercem , a tymczasem dając na orkiestrę czy płacąc mandat z fotoradaru wychodzi na jedno, budżet państwa jest płynny i co mogą to zabiorą , tam gdzie nie ma ...proste
Ogólnie Akcja ma również plusy jednoczy polskie społeczeństwo !!! wykorzystując je przy tym niemiłosiernie