Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Dominika Poznanianka (1087 niezalogowanych)
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
wirtualna napisał:
Lindemans napisał:
anatol..tfu...pikus...tfu...wirtualna, a gdzie tam wyczytalas/es orle, ze to Polacy dali te ogloszenia

tak na prawdę,symulowałam,że to Polak ale masz rację to był ciapaty
aaa myślę,że nikt nie dał takiego ogłoszenia a to wszystko to spisek

proponuje zatrudnic Macierewicza...powoła komisje sledczą...

ps.ja obstawiam na murzyna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
B.K. napisał:
wirtualna napisał:
Lindemans napisał:
anatol..tfu...pikus...tfu...wirtualna, a gdzie tam wyczytalas/es orle, ze to Polacy dali te ogloszenia

tak na prawdę,symulowałam,że to Polak ale masz rację to był ciapaty
aaa myślę,że nikt nie dał takiego ogłoszenia a to wszystko to spisek

proponuje zatrudnic Macierewicza...powoła komisje sledczą...

ps.ja obstawiam na murzyna

och wydaje mi się,że musimy poddać to głębszej analizie ,Polak skubnął by robotę i nikt by tych 100 ooo nie widział więcej ,ewentualnie musiał by sobie pooglądać w ogłoszeniu -to byli cyganie bo wszyscy na to ściepkę zrobili ,potem czary mary i forsa również by znikła TO BYŁ NORWEG dowiedział się od polaków o korupcji i wyskoczył z oszczędności
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Andre ved mark napisał:
na pewno się domyślił przecież kto jak nie polak zapłaci 100 000 nok za robotę
Ja mysle, ze za robote chce zaplacic ten komu brakuje odpowiednich kwalifikacji. Znajomosc jezyka norweskiego lub angielskego tez jest brakiem kwalifikacji jezeli takowe sie wymaga.
O narodowosci nie bedze sie wypowiadac, ale byly blok wschodni przychodzi mi na mysl.
I jedno jest pewne - zaden Norweg nie zamiesci takiego ogloszenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Lindemans napisał:
Andre ved mark napisał:
aha ........to ty z tych mundrych co fioletowy czasem pisze

Nie interesuje mnie, o jakich mundrych fioletowy pisze, nie wiem rowniez, co masz do mnie "na watrobie",ale zawsze mozesz rozwinac swoja mysl i wyjasnic, o co Ci chodzi Natomiast wiem, ze nie toleruje przyglupow, co na domyslach Polakow od debili wyzywaja. Nie toleruje rowniez idiotow, ktorzy nie potrafia pisac na forum korzystajac z jednego profilu, albo w przeciagu kilku godzin zmieniaja nicki jak kameleon skore, jak rowniez takich, ktorzy wypowiadaja sie tylko po to, zeby "wypluc" jakis tekst.
Ja zapytalam, w temacie, gdzie tlumok wyczytal, ze to Polacy dali te ogloszenia ? Jesli to dla Ciebie, jakas specjana "mundrosc", to pozostaje pogratulowac blyskotliwosci

więc wyjaśniam przygłupie że do ciebie nic nie mam .....nie mam innego profilu do twojej tępej świadomości niech to dotrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Elise napisał:
Andre ved mark napisał:
na pewno się domyślił przecież kto jak nie polak zapłaci 100 000 nok za robotę
Ja mysle, ze za robote chce zaplacic ten komu brakuje odpowiednich kwalifikacji. Znajomosc jezyka norweskiego lub angielskego tez jest brakiem kwalifikacji jezeli takowe sie wymaga.
O narodowosci nie bedze sie wypowiadac, ale byly blok wschodni przychodzi mi na mysl.
I jedno jest pewne - zaden Norweg nie zamiesci takiego ogloszenia.

Elise ja Cię proszę ....murzyn,ciapaty,rumun chcą skorumpować norwega na wyższym stanowisku odpowiedzialnego za rekrutację
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
wirtualna napisał:

tak na prawdę,symulowałam,że to Polak

Tepoto, uzywasz slow, ktorych znaczenia nawet nie znasz

Symulowalas....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
wirtualna napisał:

tak na prawdę,symulowałam,że to Polak

Tepoto, uzywasz slow, ktorych znaczenia nawet nie znasz

Symulowalas....

Może wyczyścisz to gówno co ci zalega w czaszce

► symulować
świadomie wprowadzać w błąd poprzez udawanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Andre ved mark napisał:
Lindemans napisał:
Andre ved mark napisał:

Nie interesuje mnie, o jakich mundrych fioletowy pisze, nie wiem rowniez, co masz do mnie "na watrobie",ale zawsze mozesz rozwinac swoja mysl i wyjasnic, o co Ci chodzi Natomiast wiem, ze nie toleruje przyglupow, co na domyslach Polakow od debili wyzywaja. Nie toleruje rowniez idiotow, ktorzy nie potrafia pisac na forum korzystajac z jednego profilu, albo w przeciagu kilku godzin zmieniaja nicki jak kameleon skore, jak rowniez takich, ktorzy wypowiadaja sie tylko po to, zeby "wypluc" jakis tekst.
Ja zapytalam, w temacie, gdzie tlumok wyczytal, ze to Polacy dali te ogloszenia ? Jesli to dla Ciebie, jakas specjana "mundrosc", to pozostaje pogratulowac blyskotliwosci

więc wyjaśniam przygłupie że do ciebie nic nie mam .....nie mam innego profilu do twojej tępej świadomości niech to dotrze

przestań marzyć Andre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Andre ved mark napisał:
Lindemans napisał:
Andre ved mark napisał:

Gratuluje kolejnej blyskotliwosci, ty nawet nie jestes w stanie zrozumiec o kim napisalam, mimo, ze wymienilam jej kolejne nicki

Zupelnie nic do Ciebie nie mialam, to ty przylazles i sie czepiles, malo Ci bylo tego, ze sie czepiles musiales naublizac. Kolejny raz gratuluje sztuki zrobienia z samego siebie tepaka, ktory atakuje na oslep (teraz juz zasluzyles )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Lindemans napisał:
[quote]Andre ved mark napisał:

Zupelnie nic do Ciebie nie mialam, to ty przylazles i sie czepiles, malo Ci bylo tego, ze sie czepiles musiales naublizac. Kolejny raz gratuluje sztuki zrobienia z samego siebie tepaka, ktory atakuje na oslep (teraz juz zasluzyles )

ja się nie czepiam , czasem tu wpadam ale nie lubie forumowych zarozumiałych lindemansów . na oślep nie zaatakuję Cię nawet w nocy w obawie o siebie !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok