Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Polacy na letnich oponach zyskali policyjną eskortę - Norwegia

Czytali temat:
(607 niezalogowanych)
1 Post
BEATA GORGOL
(betisu25)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy na letnich oponach zyskali policyjną eskortę
Szkoda tylko ze policja nie kontroluje tak norweskich firm transportowych,gdy cała zime jezdza na zuzytych letnich oponach bo szef ma w dupie zdrowie i zycie pracownikow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
betisu25 napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy na letnich oponach zyskali policyjną eskortę
Szkoda tylko ze policja nie kontroluje tak norweskich firm transportowych,gdy cała zime jezdza na zuzytych letnich oponach bo szef ma w dupie zdrowie i zycie pracownikow.

dziwne...z tego co sie orientuję to mijasz się z prawdą...ciekawe ktore to firmy tak mają ja pracowałam w jednej 5 lat i zmiana ogumienia była wykonywana nawet szybciej niz to jest wymagane...norwedzy za bardzo boja sie policji aby lekcewazyli tak poważne wykroczenia...i jak kiedys był skasowany samochód to pierwsze pytanie padło czy ludziom sie nic nie stało bo auto to pestka, ma ubezpieczenie...więc jednak troche dbaja,oni wiedzą jak tu wygląda zima...no,ale może ktoś ma inne doswiadczenia..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(gepard124)
Wiking
* polecam * norweska firme transportowa BTT z baza w Ås . Park samochodowy tej firmy przypomina szrot , wlasciciel non stop ma problemy z policja ,placi mandaty.. ale widocznie mu sie oplaca....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jan Kowalski
(Fantomas)
Wiking
Norweskiemu lososiowi juz i tak wiele nie mozna zaszkodzic. To generalnie niejadalana kolekcja antybiotykow, sztucznych barwnikow i chemikaliow.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
gepard124 napisał:
* polecam * norweska firme transportowa BTT z baza w Ås . Park samochodowy tej firmy przypomina szrot , wlasciciel non stop ma problemy z policja ,placi mandaty.. ale widocznie mu sie oplaca....

miej pretensje tylko do siebie i sobie podobnym, którzy pracuja dla tego kretyna!
nie jade w trase i koniec!
a jesli zmusił by mnie w jakis sposób, to piewszy kotrolplass i zegnaj gienia!

ale poltuny/kołtuny przywykli w kraju do traktowania jak smiec, wiec im nie przeszkadza takie traktowanie!
Ja czesto patrze na opony w ciezarówkach i musze przyznac,ze jeszcze nie widziałem norka na chujowych oponach!
zresztą wiekszosc polskich firm juz sie nauczyło, ze od listopada nie opłaca sie kombinowac z letnimi oponami w norwegii......
Patrz przykład powyzej > 6 opon (jeden polski ciagnik) wyjdzie ich tyle, co cały zestaw w polsce!
wiec prezes albo zawału dostanie, albo pójdzie po rozum do głowy....
Ja sie bardzo ciesze, bo czuje sie bardziej bezpiecznie idąc po ulicy, bo mniej sie boje,ze jakis polski tir lub innej masci wiedzie mi w dupe,badz w przystanek pełen ludzi!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(gepard124)
Wiking
Do TAKI KTOS - ja tam nie pracuje !! w pozostalej kwestii podzielam Twoje zdanie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
"Dookoła ciężarówki leżało mnóstwo niedopałków, ślady na śniegu prowadzące na pobliskie wzgórze świadczyły o tym, gdzie mężczyźni załatwiali swoje potrzeby w tronderskiej listopadowej zadymce" - napisał norweski dziennik.
polonia.wp.pl/title,Polski-kierowca-w-No...74753,wiadomosc.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok