Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1054 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
beda wracac do jaskin?

po prosbie ,fakt nie przychodzili tylko przyplywali i sami sobie brali.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Odpisz, jak bedziesz mial cos sensownego do powiedzenia. Prawdopodobnie zbyt duzo oczekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
sam napisales bzdure a teraz oczekujesz sensownej odpowiedzi...

nawiazalem do ;i kazdego frajera odsylac z Norwegii

to komu beda wynajmowac piwnice,sprzedawac stare auta,kogo beda oszukiwac na wynamie,na pradze itd...

nie wspomne o placonych podatkach,produkcji , stalych oplatach innych zupelnie nie waznych bzdurach,bo to nic nie warte pare koron,zostawione w tym kraju przez tych frajerow...

nastepny "oswiecony polonorek'
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Poprostu sprawdz komu beda wynajmowac, kogo beda zatrudniac itp
Wez i wypnij sie na nich. Pokaz im, a co tam , niech sie pozniej mecza
Wroca do jaskin, a moze nawet po prosbie do ciebie przyjda
Buhahahahaha

We frajerskich glowach nie miesci sie, ze mozna o Norwegach wypowiadac sie normalnie, bez pogrady, wyzwisk, ublizania.
Jakie wychowanie trzeba odebrac, gdzie i w jakich srodowiskach dorastac, by o innych nacjach (tu akurtat o Norwegach) wypowiadac sie "zj....y narod". Frajerzy, ktorzy nie posiadaja zadnej kultury, nie szanuja zadnych wartosci, nie potrafia nauczyc sie obcego jezyka, zyja wyalienowani, tak naprawde nie wiedza gdzie i wsrod kogo zyja. Frajer, frajerowi przy kolejnej flaszce zakupionej na melinie, przekazuje doslowna nienawisc i pogarde. Takich najwiecej jest na forach, sa aktywni, tu moga podskoczyc, "pokazac sie". Na codzien zasuwaja i slinia sie przytakujac norweskim kolegom, czy przelozonym, tak na prawde nawet nie pojmujac ni w zab o czym mowa...Gdzies pozniej ta frustracja musi wyjsc.

Najwiekszym problemem frajerow nie sa Norwegowie, ktorych tak bardzo ponizaja i nienawidza. Najwiekszym problemem frajera jest to, ze nigdy nie zrozumie, ze to on jest tu frajerem, a nie inni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
widze ze dalej nie zrozumiales pajacu o co mi chodzilo,w ktorym momencie ublizylem norkom?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
witamy muzulmanskie istoty w cywilizowanym swieckim swiecie )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Kryss,
widzisz, sam stawiasz sie w rzedzie z frajerami
Cecha frajerstwa jest, miedzy innymi, niemoznosc prowadzenia dyskusji bez personalnych najazdow. Ani razu nie uzylam wobec Ciebie wyzwisk, a Ty bez tego nie dasz rady...
Juz nazwales mnie polonorkiem, pajacem Dlatego dalsza dyskusja nie ma sensu. Najprosciej wyzwac kogos osobiscie i juz ..... poczucie (bledne) wlasnej wartosci podskoczylo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Lindemans napisał:
Kryss,
widzisz, sam stawiasz sie w rzedzie z frajerami
Cecha frajerstwa jest, miedzy innymi, niemoznosc prowadzenia dyskusji bez personalnych najazdow. Ani razu nie uzylam wobec Ciebie wyzwisk, a Ty bez tego nie dasz rady...
Juz nazwales mnie polonorkiem, pajacem Dlatego dalsza dyskusja nie ma sensu. Najprosciej wyzwac kogos osobiscie i juz ..... poczucie (bledne) wlasnej wartosci podskoczylo

sjp słownik języka polskiego
strona główna
słowa
komentarze
więcej

--------------------------------------------------------------------------------

frajer

► frajer

człowiek naiwny, łatwo dający się oszukać to wg.slownika

wg.twojego slownika;Cecha frajerstwa jest, miedzy innymi, niemoznosc prowadzenia dyskusji bez personalnych najazdow

piszesz cos czego nie rozumiesz,zanim zaczniesz uzywac jakiegos wyrazu sprawdz jego znaczenie,
bo jak widac slowo frajer,potrafisz napisac ale juz nie koniecznie trafnie zastosowac.
coz czasem chcialoby sie blysnac ....

przykro mi ale sie osmieszasz swoimi pseudo definicjami bez sensu.
dobranoc i zajrzyj do slownika przed snem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
linde cos tam polonorku i ku..o
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak

Ty az do slownika poleciales hehe
Ja zwrocilm Ci tylko uwage, ze nie potrafisz dyskutowac bez obrazania oponenta. Nadal nie lapiesz ? Pokaz mi gdzie Ciebie nazwalam frajerem, albo innego uzytkownika forum ? Gdzie obrazam kogos personalnie, gdzie zwracam sie do kogos "ty...(tu sobie wpisz cos obrazliwego)" ? hæ ?.

Nie obchodzi mnie jak bedziesz mnie nazywal osobiscie, oswieconym polonorkiem, pajacem , czy bedzie to mniej, czy bardziej obrazliwe. Uwazam, ze chamstwo, pogarda i wywyzszanie sie wobec innych nacji powinno byc pietnowane.

Nie wiidze sensu w dalszym odpisywaniu na Twoje posty. Dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok