Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Ministerstwo Spraw Zagranicznych przekaże wielomilionowe wsparcie dla Romów... w Rumunii - Norwegia

Czytali temat:
Gulia Margal (659 niezalogowanych)
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ministerstwo Spraw Zagranicznych przekaże wielomilionowe wsparcie dla Romów... w Rumunii
Znaleźć pracę? Niech ktoś mi pokaże pracującego cygana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Podjechałem kiedyś na statoila, podszedł do mnie rumun i poprosił o 50nok, odpowiedziałem mu że dam mu te 50 ale jak umyje mi auto, ja wrzuce w automat kase i pójde po kawe. zamurowało mnie jak spojrzał na mnie ze zdziwieniem i odszedł.
Do gazu z nimi albo wypuścić Breivika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
za czasów szkolnych ,koleżanka nosiła ze sobą bułki bo była ze wsi i przyjeżdżała do szkoły w sumie na cały dzień od 5.00 rano miała autobus do 17.00 wracała i tak zawsze po szkole pokręciła się po mieście ...podchodzi cyganka z dzieckiem i prosi ją o kasę na chleb ..to ta uradowana bułki ma jeszcze dwie łapie za plecak i sru jej jedną z uśmiechem ...a ta do niej ,że te bułki niech sobie w du...wsadzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Oglądała jakiś czas temu o Cyganach w Rumunii, o tym np jak bogaci Cyganie prowadzą nabór na wyjazdy za granicę. Większość rumuńskich cyganów żyje w swoim kraju w strasznej biedzie, ale są też bogacze, to oni właśnie wywożą tych biednych do różnych krajów, Włoch, Hiszpanii kiedyś Polski teraz Norwegii i zmuszają ich do żebractwa, kradzieży i innych tego typu zachowań. Ci są winni im bezwzględne posłuszeństwo i oczywiście kasę!
Cyganie do może najbardziej pracowitej nacji nie należą, ale cygańskie patelnie kupione kilkadziesiąt lat temu służą w mojej rodzinie do dziś. Mówiono o nich, że są świetnymi np kowalami...ale kto dziś wie czym zajmował się kowal?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
zagadka :

Co Robi rom ?
.
.
.
.
rom nie robi hahahahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(Chamillion)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Art Decor
(ArtDecor)
Wiking
A ty jebaj na kazda korone i plac podatki to ci je...ni socjalisci rozdaja na lewo i prawo uposledzonym narodom!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
M. C.
(Carbonbased Lifeform)
Wiking
Najważniejsze,aby wszyscy myśleli,że w Norwegii nie ma rasizmu.Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie sądzi,że Rom będzie pracować,jeszcze o czymś takim nie słyszałem!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok