Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Przymusowa deportacja Romów z Norwegii? Na razie tylko nakaz eksmisji - Norwegia

Czytali temat:
(880 niezalogowanych)
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Przymusowa deportacja Romów z Norwegii? Na razie tylko nakaz eksmisji
Ciekawe, że w takich sytuacjach BV nie reaguje....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gama28 napisał:
...Ciekawe, że w takich sytuacjach BV nie reaguje....
Z prostej i prozaicznej przyczyny , przypatrz się uważnie starszym /tym po 70 / Norwegom , Obojga płci i porównaj z dzisiejszymi cyganami . Cyganie ... Rdzenni /nie mieszańce /fizycznie podobni są w większości do Lapończyków . A Norgom , chodzi o podniesienie wzrostu , masy ciała / jednak nie przez obżarstwo / i intelektu . Dlatego mieszają genetycznie społeczeństwo .
---
Cyganie są poza konkursem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
podali adres zeby spoleczenstwo samo zadecydowalo hehehe...
A BV nie reaguje bo nie chce wkurzac 'poje***nych' nacji...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Yatsek napisał:
podali adres zeby spoleczenstwo samo zadecydowalo hehehe...
A BV nie reaguje bo nie chce wkurzac 'poje***nych' nacji...

Reaguje, reaguje... sprawdzaja. Podobno znaleziono 3-ke dzieci, ale byly z wizyta i teraz policja ma obserwowac czy sa w dalszym ciagu.
A spraw odnosnie BV i cyganow to bylo juz kilka, w ostatnim przypadku o jakim slyszalam, to postawiono rodzicom zarzut handlu ludzmi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Sławomir Górski
(Terminator)
Wiking
Nie nazywajmy cyganów Romami (oni by tak chcieli, gdyż to się ludziom kojarzy z Rumunią lub np. z Rzymem), bo to po prostu cyganie, czyli hindusi wygnani z własnego kraju i teraz są jak bezpańskie wściekłe psy, a raczej kundle. Nikt ich nie chce, niech więc wywiozą to coś do Indii skąd właśnie pochodzi. Wiem co to za gówno bo mieszkam w mieście gdzie jest ich zbyt dużo, jednak władzom nawet do głowy nie przyjdzie pomysł by ich stąd wyp...ić, a należy im się to jak najbardziej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Ten problem z Cyganami był w Polsce... nIe wiadomo jak pomóc.
Na początku ubiegłego wieku, aż do jego połowy Norwegia zabierała dzieci Cyganom i tworzyło coś w rodzaju rezerwatów dla rodzin Cygańskich, to było straszne!
Ja wiem, że wielu z was uważa, że Cyganie to nie ludzie...a ja uważam, że są ludżmi i momo, że nie potrafiłabym tak żyć jak oni i zupełnie nie mam pomysłu co w ich sprawie zrobić, to bardzo im współczuję.
Chociaż może są szczęśliwsi w swym ubóstwie niż ja i inni cieszący się względnym dobrobytem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
lena1 napisał:
Ten problem z Cyganami był w Polsce... nIe wiadomo jak pomóc.
Na początku ubiegłego wieku, aż do jego połowy Norwegia zabierała dzieci Cyganom i tworzyło coś w rodzaju rezerwatów dla rodzin Cygańskich, to było straszne!
Ja wiem, że wielu z was uważa, że Cyganie to nie ludzie...a ja uważam, że są ludżmi i momo, że nie potrafiłabym tak żyć jak oni i zupełnie nie mam pomysłu co w ich sprawie zrobić, to bardzo im współczuję.
Chociaż może są szczęśliwsi w swym ubóstwie niż ja i inni cieszący się względnym dobrobytem?

ja nie cierpię cyganów zawsze mnie okradną ostatnio wpadło 5 osób na sklep w tym dwoje dzieci ...miałam 3 klientów i poprosiłam by obserwowali ...dzieciaki łapały majtki i biustonosze machając mi przed nosem pytali co to jest .....młoda cyganka chciała torebkę z najwyższej półki ,nawet się po nią nie ruszyłam ...na koniec całej akcji brakowało 3 bluzek i mojego telefonu
cyganie to grupy zorganizowane,złodzieje i nic poza tym ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
oni wcale nie chca zmieniac swojej sytuacji,tak jest im dobrze.
a bv? po co norkom geny cyganow....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
kryss napisał:
oni wcale nie chca zmieniac swojej sytuacji,tak jest im dobrze.
a bv? po co norkom geny cyganow....

a wyobrażasz sobie kryss jak idą po takiego cyganka w tą watahę,chyba nie znajdą takiego odważnego norga ....choć większe prawdopodobieństwo,że ich genów nie potrzebują ... źle powiedziałam to fakt a nie prawdopodobieństwo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Mirek W
(Tygrysek11111)
Wiking
jak nie wyplenią tego dziadostwa, to niedługo ich zaludnią - cyganie płodzą się na potęgę, tak samo było w Polsce, miejsca gdzie rozkładali się cyganie zarosły syfem i bandytyzmem. Widać, w Norwegii dalej panuje polityka "humanitarnych idiotów" którzy uważają, że cyganie to bezbronne ofiary. Obudzą się jak już będzie za późno. Ta nacja powinna być deportowana w jedno miejsce w europie i otoczona murami z drutem kolczastym tak długo aż nie zaczną normalnie pracować zamiast kraść. Wiem, że to co napisałem jest brutalne i okrutne, ale niestety taka jest prawda, to naród brudasów i pasożytów, dla nich nie liczy się nic prócz własnego tyłka, im szybciej władze Norwegii to zrozumieją tym lepiej dla nich.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok