Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2872 niezalogowanych)
13 Posty
Michał K
(kurinag)
Wiking
Witam.Komentarz do wypowiedzi Optimusa reaktywacja.Ja jestem rodowitym warszawiakiem i muszę powiedzieć,że kompleks stolicy ,mają w większości ludzie z małych zabitych dechą mieścin.Gdyby państwa europy zachodniej nie otworzyły granic -w tym i Norwegia-nadal pchaliby się do Warszawy by pracować,zarabiać ,mieszkać i ją opluwać.Teraz tych prostych ludzi można spotkać w państwach zachodu oraz Norwegii-dzięki nim Polacy mają taka opinie na zachodzie ,jaka mają.Oczywiście nie wszyscy mieszkańcy małych miast i wsi są tacy-znam także bardzo miłych i inteligentnych,ale to mniejszość.Szkoda,że do Warszawy i na zachód europy,emigrują w większości prości ludzie-którzy budują fałszywy obraz Stolicy oraz fałszywy obraz Polaka za granicą.Pozdrawiam Michał Bergen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
kurinag napisał:
Witam.Komentarz do wypowiedzi Optimusa reaktywacja.Ja jestem rodowitym warszawiakiem i muszę powiedzieć,że kompleks stolicy ,mają w większości ludzie z małych zabitych dechą mieścin.Gdyby państwa europy zachodniej nie otworzyły granic -w tym i Norwegia-nadal pchaliby się do Warszawy by pracować,zarabiać ,mieszkać i ją opluwać.Teraz tych prostych ludzi można spotkać w państwach zachodu oraz Norwegii-dzięki nim Polacy mają taka opinie na zachodzie ,jaka mają.Oczywiście nie wszyscy mieszkańcy małych miast i wsi są tacy-znam także bardzo miłych i inteligentnych,ale to mniejszość.Szkoda,że do Warszawy i na zachód europy,emigrują w większości prości ludzie-którzy budują fałszywy obraz Stolicy oraz fałszywy obraz Polaka za granicą.Pozdrawiam Michał Bergen

Co tam kurwa Warszawa! - Niektórzy sa z Podlasia
To naprawde brzmi groteskowo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Zbigniew Cichoń
(zbyszekc)
Wiking
A ja uważam, że piłka nożna jest zjawiskiem kryminogennym i powinna być zakazana. Narzekanie na kibiców nie ma sensu. Kibice są tacy jakie jest społeczeństwo. A społeczeństwa nie da się wymienić /choć były już takie próby/. Od pewnego czasu zauważam, że z piłki nożnej usiłuje się zrobić coś w rodzaju religii narodowej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
PIOTR BEDNARSKI
(PIOTREK774)
Wiking
Łatwo wyczuć wśród tych postów kto był na meczu a kto jest kibicem w kapciach dziwi mnie tylko tekst "a kim jest ta swolocz z ulic stolycy, ktora kompromitowala ten kraj przed meczem Pl-Rosja?" po 1 historia tylko ta której uczyli po 1990r!!! po 2 to co kibice Ruskich zrobili z Polskim stewrdem po meczu Rosia-Czechy 3 cofnij sie 10 miesiecy wstecz i poczytaj jak potraktowano kibiców Legi przed meczem ze Spartakiem !!!!! A tak na marginesie "swołocz" jesteś Rosjaninem,Białorusinem że zaciągasz wyrazy z obcego języka?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok