Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Głuchoniemi żebracy typują puste domy do okradzenia? - Norwegia

Czytali temat:
(2873 niezalogowanych)
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Głuchoniemi żebracy typują puste domy do okradzenia?
ten portalo schodzi na psy, to sa Vlepki kibicowskie, ktore sam rozklejam, w Polsce to normalne i jest ich pelno w kazdym miesice, nawet na drzwiach mojego domu, mam je na lodowce itp itd, W Norwegii Polaków jest mnostwo to i logiczne ze sa wlepki, Trzba byc idiota byc pomyslec ze zlodzieje zaznaczaja miejsca do okradzenia przy pomocy wlepek, lb glupim zlodziejem hjahjah, ludzie jest 21 wiek !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
koniowi to zamelduj
ma duży łeb to pojmie
do takich samych wniosków jak norweska policja teraz, to my tu już parę lat temu doszliśmy
już nawet nie naklejki, ale same żebranie polskich dziadów stanowiło sygnał, że w pobliżu kręci się polska złodziejska szajka i robi razwiedkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
alexkawa napisał:
off topic: szate graficzna dobraliscie bardzo slaby P jak bylem dzieckiem tata uczyl mnie od najmlodszych lat, ze Legia k* D

Pewnie twoja stara miala na imie Legia - ojciec zas wiedzial jak ja pieszczotliwie nazywac. Ty masz pewnie chujek na imie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
alexkawa napisał:
optimus reaktywacja napisał:
alexkawa napisał:
off topic: szate graficzna dobraliscie bardzo slaby P jak bylem dzieckiem tata uczyl mnie od najmlodszych lat, ze Legia k* D

Pewnie twoja stara miala na imie Legia - ojciec zas wiedzial jak ja pieszczotliwie nazywac. Ty masz pewnie chujek na imie?

gdybym mial na imie chujek nie mialbym podobnie jak Ty poczucia humoru P

Jasne, poczucie humoru masz swietne, tak jak i twoj pierdolniety ojciec, ktory uczy dzieciaka takich tekstow. Å potem sie ludzie dziwia skad agresja na stadionach.
Pewnie nawet nie byles na Lazienkowskiej ale pysk lubisz otwierac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
alexkawa napisał:
i co jeszcze??? pewnie byles z klasa na wycieczce w MacDonaldzie i Wawa brzydka a Warszawiacy sa glupi??? yhm... z pokolenia na pokolenie wpajana nienawisc.... yhm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
alexkawa napisał:
hehehe
imigracyjny patriotyzm lokalny? nostalgia za grajdolem z ktorego trzeba uciekac?
zamiast L mozna wstawic kazdy inny ligowy klub, poniewaz to ten sam poziom syfuP

a no własnie sam sobie odpowiedziałes na pytanie : )
Gdyby wstawili inną wlepke. np: Odra wodzisław, lub powiedzmy Huragan Wołomin, pewnie bys nawet gęby nie otworzył, bo twój hero (jebniety i wychowany w nienawisci tatus) juz ci nie powiedział, czemu masz nienawidziec ww ekip.....(?)
Moje pytanie brzmi > czy pytałes ww "hero" czemu tak własnie ma byc tato?
Czemu mam nienawidziec najwiekszego klubu w Polsce, najbardziej popularnego/rozpoznawalnego, najbardziej zasłuzonego w historii polskiego futbolu,klub który wychował najwiecej gwiazd, najwiecej reprezentantów polski, czemu masz pluc na miasto Warszawa (stolice panstwa polskiego), czemu tato to własnie Legia Warszawa ?

Jestes typowym zakompleksionym człowieczkiem z Bzdziszewa, który nie wie dlaczego, za co i po co ???
Jestes jak małe dziecko " mamo- ja tego bede jesc, bo tego nie lubie" ale nigdy tego nie próbowało....

JIHAD Legia!

ps: gorąca prosba do ciebie > napisz nam skąd to taki mądry i roztropny tata pochodzi?
Jak równiez gdzie tak mądrze i w miłosci do Legiuni cie wychowywał ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Marian daj spokoj, Edyp mial kompleks, Elektra tez, wiec dlaczego burak pastewny ma nie miec swojego?
Kompleks stolicy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
Alex...na internecie kazdy potrafi byc moncy, ale na zywo za takie glupie teksty dotalbys od kibica w pysk, i pewnie bys tego do kocna nei zrozumuial nas nie do konca interesuje poziom ligi , druzyny to my kibice , pilkare to tylko etatowcy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
alexkawa napisał:
optimus reaktywacja napisał:
Marian daj spokoj, Edyp mial kompleks, Elektra tez, wiec dlaczego burak pastewny ma nie miec swojego?
Kompleks stolicy

kompleks to maja wielcy warszawiacy, bo podlasie ich wyparlo i z tego powodu na obczyznie z nostalgia wspominaja fikcyjna mocarstwowosc swojego grajdolu

A co to kurwa wlasciwie jest podlasie? Zapytaj przecietnego Polaka a zobaczymy co odpowie. Sam musialem zajrzec do wiki . Kto wie jakie tam sa kluby i gdzie w ogole lezy Bialystok?
Zapytaj natomiast o Warszawe i Legie.

Tyle w temacie Białorusinie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok