Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Więcej wolnego dla niepalących - Norwegia

Czytali temat:
(403 niezalogowanych)
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Więcej wolnego dla niepalących
i tak bialy palacy jest bardziej wydajny od niepalacego pastowanego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
Yatsek napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Więcej wolnego dla niepalących

Ależ to głębokie przemyślenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
klimek napisał:
Yatsek napisał:

Ależ to głębokie przemyślenie

to tylko wnioski po przemysleniach...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
W mojej firmie aby przyciagnac pracownika i nagrodzic juz zatrudnionych wprowadze( o ile taka zaloze kiedys ha):

1.Deputat weglowy 1 tona rocznie za abstynecje kawowa-herbaciana- wysoka szkodliwosc kofeiny i teiny .
2.Dodatek slimfast ewentualnie inny srodek na odchudzanie-za nie objadanie sie batonami ani ciastkami podczas lanchu-grozba otylosci co prowadzi do spowolnienia ruchow pracownika
3.Dodatek paliwowy w postaci butelki wody mineralnej codziennie za dojazdy do pracy na rowerze- jazda samochodem prowadzi(tym bardziej dluga jazda 30-40 km) do zwyrodnien kregoslupa a pozatym zaoszczedze na budowie parkingu przed firma no i bede proekologiczny.
4.Dodatek wysokosciowy dla wszystkich ponizej 176 cm wzrostu w postaci rocznego talonu na zakup butow na wysokim obcasie - ze wzgledu na podniesienie wlasnego ego oby czuli sie wywyzszeni w spoleczenstwa.
..........
..............
................itd

Zadziwia mnie tok myslenia elit umyslowych nie tylko w tym kraju.
Czyz nie prosciej wprowadzic zakaz sprzedazy i produkcji nawet na uzytek wlasny tytoniu????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Andrzej witz
(Spike)
Wiking
A to ciekawe,mój foreman widząc że troszkę dalej podciągam robotę(bez szaleństw) niż jego krajanie,sam mnie wygania na dymka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
..do

piwka,najlepsza - wodka!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jalu Bielizaki
(Jalu z Oslo)
Wiking
Przeprogramowac Breivikowi mózg "na palaczy" i wypuścic go na wolnośc, zapewniając mu bezkarnośc i amunicję, ..., jestem ZA ... z trudnością toleruję palaczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...to

sam zacznij palic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj