Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Rolnicy blokują drogi - Norwegia

Czytali temat:
(441 niezalogowanych)
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Rolnicy blokują drogi
tez mi strajk... na sandaker w Oslo pod mlynem o godzinie 11.00 byly 3 traktory z przyczepami, pietnastu ludkow w pomaranczowych kamizelkach, ze 4 termosy z kawa i przyczepa kempingowa..... pani z TV akurat cos tam nagrywala z jednym z nich.. zero krzykow czy plakatow.... czy nawet policji..... eeeee.. jakos tak bez emocji...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
teraz rolnicy,a w niedługim czasie do strajku przystąpią pracownicy SKAT-u.
też mało zarabiają.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Art Decor
(ArtDecor)
Wiking
Dziennikarskie informacje o tym ile kmu by wzrosl dochod bawia mnie do lez. Zazwyczajliczy sie surowa kwote, zapomina sie o wzroscie kosztow, cena paliwa, podatki, ceny nawozow, obslugi sprzetu i podwyzki dla pracownikow.
Z drogiej strony - wkur...ia mnie doplacanie przez panstwo do czegokolwiek. Mi do mojej pracy nikt nie doplaca, wszystko co mam musze sobie samu uskrobac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Tylko jedno ale...te dopłaty zostały po to stworzone aby stać było cię na żarcie... bo nikt głupi nie jest i nie będzie dokładał do interesu...także rolnik... jak znikną dopłaty to podrożeje żywność i to dosć mocno.... jedzenie to nie sprawa samochodu ze może się jeszcze przeciagnie rok... jeść musisz... a nie wkręcaj głodnych kawałków że się sprowadzi taniej ... bo każdy bizmesmen szuka głupszego od siebie... a wierz mi głodny nie będzie negocjował będzie brał to co dają i za ile.... PS by nie być gołosłowną popatrz co sie stało na rynku cukru...kilka lat temu mówiło się ze jest go za duzo i za drogo...że taniej jest sprowadzic trzcine cukrową... po kilku latach gdy nasz przemysł rozłożono nagle się okazało że nie ma cukru jest on jeszcze droższy, a producenci trzciny wola ją perzerobić na paliwo bo lepsza kasa...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
WŁADZE TRZEBA SZANOWAĆ
Od spraw kryzysowych i protestów mamy wybitnego specjalistę,mędrca jewropejskiego,
doradcę rządu tuska,za swoje osiągnięcia nagrodzonego przez norweski Instytut Noblowski.
Skoro Norwedzy docenili i wyróżnili Bolesława warto ,aby zastosowali jego ostatnie rady w temacie blokad i strajków.

www.tvn24.pl/-1,1744683,0,1,walesa-kazal...czele,wiadomosc.html
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
DANUTA URBAN
(5NUTKA5)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok