Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

NAV nie będzie matkował bezrobotnym młodym - Norwegia

Czytali temat:
(432 niezalogowanych)
232 Posty
ayot adot
(123456a)
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu NAV nie będzie matkował bezrobotnym młodym
no coz tak juz tu jest za bezrobotny na reke dostaje wiecej niz tzw klasa sresnia Tu pooprostu za srednie pieniadze pracowac sie nieoplaca. Srednie wynagradzenie - za malo zeby zyc , a zaduzo zeby umrzeC;( To pogroma sie meczyc jak panstwo moze dac wiecej za spanie na kanapie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
butterfly :))
(butterfly)
Wiking
Przyjedzie Polak i zapracuje na siebie i na wszystkich nierobow !!! zatyra sie ale bedzie pracowal dalej ,padnie ,ale powstanie i dalej bedzie tyrac zeby inni mogli siedziec w restauracjach i pic kawke w promieniach slonecznych o 12stej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ruuuuda:D)
Wiking
Cóż a niech nie pracują więcej roboty dla nas mnie to nie przeszkadza zupełnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
butterfly napisał:
Przyjedzie Polak i zapracuje na siebie i na wszystkich nierobow !!! zatyra sie ale bedzie pracowal dalej ,padnie ,ale powstanie i dalej bedzie tyrac zeby inni mogli siedziec w restauracjach i pic kawke w promieniach slonecznych o 12stej.
Jak Polak jest GŁUPI to i tak właśnie robi jak piszesz ...
Mało tego , jeszcze zapieprza na Dziko ...!!! .
A Norgi Śmieją się w Kułak i białego murzynka klepią po ramieniu Jak Uległego Osła ...
---
Normalny człowiek ,nie ma potrzeby zasuwać za pięciu i z pracy do wyra iść jak Szympans ...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
232 Posty
ayot adot
(123456a)
Stały Bywalec
Mi przeszkadza.
Nie mowie o pracy za dwoje, ale zwyklym pracowaniu. Bo niby z jakiej racji ktos kto ma lenia dostaje wiecej niz ten co pracuje. Komuna da mu w pierwszej kolejnosci mieszkanie, zaplac za nie,i moze tam mieszkac w nieskonczonosc. A ty pracujesz legalnie, sam za wszystko placisz i kontrakt na mieszkanie 3 lata bez przedlurzenia. Twoje dziecko placi za SFO, i basen, i inne zajecia , a tamtych 5 cioro ma wsio za darmo bo rodzice lenie. Ty alimentow od panstwa niedostaniesz bo masz przyzwoita prace. A tamci do zasilku dostaja alimenty wysokosci m-cznego wynagrodzenia.Do ciebie barneverne sie przyczepi bo dziecko ma zacienkie kanapki albo jest zbyt grube.A tam matka na metadonie i 3 dzieci w cichach z freteksu ale bv. nawet niezajrzy.
Mam przeciw leniom i bezrobotnym na stale.
Rozumniem ze karzdy moze miec trudny czas i problemy z praca , ale nie 8 lat!!!
I rozumiem nor.ze popija kawkw o 12.00 na sloneczku ...A ja musze zapieprzac jak dziki osiol , ja bezrobocia niedostane , mi robote znajda w ciago tygodnia - bylam glupia i pokonczylam szkoly , szkolki , jezyki ... to teraz zapierniczam .A ten co czytac niepotrafi , rozkoszuje sie zyciem.
Mam alergie na LENI , bo sama bylam durnie FLINK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów

(Haniia)
Nowicjusz
Piszecie ze Norwegowie nie chca pracowac,znam w swojej okolicy Polakow ktorzy mowia ze wola na zasilku siedziec <maja wiecej jak ja pracujac> bo im sie to oplaca .Dostaja zasilek i jeszcze na czarno pracuja .Oni sa u siebie a jak komus sie nie podoba zmienic kraj ,nikt nikogo na sile tutaj nie trzyma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
Ansz75 zacznij myslec, ty jestes w Norwegii tylko gosciemi gowno masz do gadania na co norweski rzad wydaje pieniadze, jezeli ci sie nei podoba wracaj do polski i zachwalaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
232 Posty
ayot adot
(123456a)
Stały Bywalec
Niezamierzam dyktowac nor. rzadowi co robi, ale wlasne zdanie naten temat mam bo tylko barany chodza potulnie w stadzie
w pewnych okolicznosciach przestaje sie byc gosciem a zaczyna byc domownikiem...
Moze ta wypowiedz tarafila w serduszka ze tak chetnie mnie do kraju chcecie wyslac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ansz75 napisał:
Niezamierzam dyktowac nor. rzadowi co robi, ale wlasne zdanie naten temat mam bo tylko barany chodza potulnie w stadzie
w pewnych okolicznosciach przestaje sie byc gosciem a zaczyna byc domownikiem...
Moze ta wypowiedz tarafila w serduszka ze tak chetnie mnie do kraju chcecie wyslac

ansz75 > do tych baranów w stadzie, dorzuciłbym jeszcze puste łby (polskie), bo tymi łatwo i lekko sie przytakuje....
Uwazaj, bo jestes na najlepszej drodze do usłyszenia " no paszoł won z mojej norwegii...."
Ja jestem z tobą i bede piętnował nierobów i tzw.cwane gapy!
Pamietaj,ze niektóry tłumoki przyjechały z koziej wólki i beda wychwalac wszystko i wszytskich norwegów, a wszytsko to za jedyne 100nok za posprzatanie zasyfiałego domu......
ale jak alien w polandii miał 1150pln/mies to tutaj uszami klaszcze i siedzi cicho.....

ALIENS > go home!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
butterfly :))
(butterfly)
Wiking
Jak Polak jest GŁUPI to i tak właśnie robi jak piszesz ...
Mało tego , jeszcze zapieprza na Dziko ...!!! .
A Norgi Śmieją się w Kułak i białego murzynka klepią po ramieniu Jak Uległego Osła ...
---
Normalny człowiek ,nie ma potrzeby zasuwać za pięciu i z pracy do wyra iść jak Szympans ...!!! .

Ja sie naszcescie szybko ucze od Norwegow i jak mam katar to siedze 3 miesiace na zwolnieniu ))
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok