Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1030 niezalogowanych)
77 Postów
Piotr Stefanczyk
(Walander)
Początkujący
"Z punktu prawnego Nie może mieć takiej stawki jako zarejestrowany Legalny Budowlaniec z Kartą Budowlańca ...!!! .I pracujący ponad rok ... Ponieważ tak jak zaznaczyłem wyżej , Najniższa legalna stawka wynosi 149,0Nok."

Karta budowlańca-a komu ją zapierniczyłeś bo to przecież własność pracodawcy i rozlicza się z tego Dziad na cały świat i jeszcze złodziej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Walander napisał:Karta budowlańca-a komu ją zapierniczyłeś bo to przecież własność pracodawcy i rozlicza się z tego Dziad na cały świat i jeszcze złodziej
...POSŁUCHAJ ŚMIECIU UWAŻNIE ... I ZAPAMIĘTAJ TO DOKŁADNIE ... !!! .
---
Nazwałeś Mnie Publicznie Złodziejem , / ukradłem coś tobie !?/...Ja Tobie Sprawy z tego tytułu nie założę ...

---
Jednak Parol ...masz założony... i jak w banku Szwajcarskim BĘDZIESZ TO ODSZCZEKIWAŁ ...!!! .
---
Nawet żebym miał pójść Tutaj do Pierdla ...przez taką MENDĘ jak ty ... to ciebie osobiście znajdę ...!!! .
---

Napisałem ten tekst świadomie i z pełną odpowiedzialnością prawną .
Andrzej Gabriel Ananiów .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Piotr Stefanczyk
(Walander)
Początkujący
To masz łatwo mieszkam na wsi parolu,szukaj na pewno znajdziesz mogę nawet adres ci podać "dziadzie na cały świat".Ponawiam pytanie komu nie oddałeś tej karty
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Walander napisał:
To masz łatwo mieszkam na wsi parolu,szukaj na pewno znajdziesz mogę nawet adres ci podać "dziadzie na cały świat".Ponawiam pytanie komu nie oddałeś tej karty
Jeszcze raz Powtarzam ... !!!
OSKARŻYŁEŚ MNIE PUBLICZNIE O ZŁODZIEJSTWO ... niedorobiona ...mendo ... !!!
To czy adres podasz ...nie ma żadnego znaczenia i tak wpadniesz w Moje łapy ... !!!
---
Tam gdzie się wychowałem , za takie oskarżenia leciały wszystkie przednie zęby , a na widoczną pamiątkę "kosą " poszerzano uśmiech .
---
JESZCZE BĘDZIESZ SRAŁ W GACIE PIERDOLONY konfidencie .
---
ku Ogólnemu wyjaśnieniu ...
Jestem Legalnym pracownikiem w Norweskiej firmie Budowlanej AS i posiadam legalną Kartę Budowlańca Wydaną Przez Tą Firmę ...

---
A teraz w Nerwach zaczynaj Liczyć dni do naszego spotkania Mendo Jebana ...!!!
---
To Jak dla ciebie ... , naprawdę nie jest już zabawa w forum , gdzie możesz sobie pofolgować własne stresy !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Piotr Stefanczyk
(Walander)
Początkujący
Ja nie mam żadnych stresów Baranie w jakich twoich stronach Jesteś stary i mózg już ci nie pracuje,jak ty przyjedziesz do mnie te ponad tysiąc kilosów swoją szkodą i w dodatku nie jeździ,bo przycisk start schowali a debil znaleźć nie potrafi Kupę robię na ciebie,twoje debilne wypowiedzi,i zapraszam do Baltebølsvegen 16 Jesień średniowiecza wiesz co to!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Już zaczynasz Srać w Gacie , odstawiony na boczny tor wojskowy śmieciu , pewnie koledzy w jednostce dowiedzieli się iż na Nich donosiłeś ...
Popyskuj sobie póki alkohol działa , bo cóże tobie pozostało ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Piotr Stefanczyk
(Walander)
Początkujący
gabriel napisał:
Już zaczynasz Srać w Gacie , odstawiony na boczny tor wojskowy śmieciu , pewnie koledzy w jednostce dowiedzieli się iż na Nich donosiłeś ...
Popyskuj sobie puki alkohol działa , bo cóże tobie pozostało ...

Pyskujesz to chyba ty sądząc po czcionce Sram na takich typów jak TY podałem adres zerknij na finn i podjedź felką bedziem gadać,o twoich problemach "wstyd na cały świat" to będzie temat przewodnii
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Kris.z.bergen napisał:
To jest slynna firma adecco. Tak zapewnia warunki swoim pracownikom, jesli nie potrzebny to na bok i bez tlumaczenia. Nie wiem gdzie z tym sie zglosic?
ale to chyba nie nasza wina ze pracujesz w wypozyczalni ludzi... taki urok.. raz masz prace a raz jej nie masz... to tylko agencja posrednictwa pracy TYMCZASOWEJ!!!! inaczej mowiac: moga miec dla Ciebie zlecenia i to od Ciebie zalezy czy chcesz przyjac zlecenie czy nie... i tyle... to jest tylko posrednik!!!! wiec sorry za brutalnosc ale nie maja obowiazku Cie zatrudniac...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(HomoDelphinus)
Wiking
gabriel napisał:
Popyskuj sobie póki alkohol działa , bo cóże tobie pozostało ...

Zawsze twierdzilem ze fioletowa paskuda powinna zostac bezpowrotnie zbanowana z kazdego forum i nie zatruwac ludziom zycia..
Niestety na tym podworku panuja zupelnie inne zasady ..innymi slowy totalny ich brak..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok