Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Altinn w tym roku ma wytrzymać początek rozliczeń podatkowych - Norwegia

Czytali temat:
(1123 niezalogowanych)
5 Postów
Grzegorz Kulig
(Gregors77)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Altinn w tym roku ma wytrzymać początek rozliczeń podatkowych
No ciężko się dostać ale po kilku odświeżeniach weszło całe 857 nok do zwrotu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Basia chesterka
(Basia40)
Nowicjusz
Gregos ja niecałe 20 tys ) ale pamietaj ze mozesz jeszcze samodzielnie sie rozliczyc ale cos mizerniutko masz (
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Bartłomiej Reczek
(bartos_33)
Wiking
próbuje od godziny i ni h..a. nawet przygotowali gotowa plansze : "beklager (...)"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Grzegorz Kulig
(Gregors77)
Wiking
Nie mam co odliczać już nie moge 10% brak żony i dzieci ,ważne ,że nie dopłace 857 starczy mi na flaszkę i przekąski
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Grzegorz Kulig
(Gregors77)
Wiking
Oczywiście odpowiadam Basi40
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Gregors77 napisał:
Nie mam co odliczać już nie moge 10% brak żony i dzieci ,ważne ,że nie dopłace 857 starczy mi na flaszkę i przekąski

dojazdy do pracy?? kredyty?? konto na mieszkanie?? naprawde nic??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
ja nie muszę sprawdzać na necie dziś miałam w skrzynce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Grzegorz Kulig
(Gregors77)
Wiking

Niestety nic , kredyt na auto już mam wpisane, do pracy za blisko konto na mieszkanie ? jeśli chodzi o to oszczędnościowe na mieszkanko to za stary jestem hehe. Mam kredyt na mieszkanko w Polsce ale wynajmuje je i w Polsce się z tego rozliczam. Co można odliczyć oprócz tego co już napisane jako kawaler ,pewno niewiele. Nic tylko żonę muszę znaleźdź Pozdr
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
kamil ......
(kalim3)
Wiking
Gregors77 napisał:

Niestety nic , kredyt na auto już mam wpisane, do pracy za blisko konto na mieszkanie ? jeśli chodzi o to oszczędnościowe na mieszkanko to za stary jestem hehe. Mam kredyt na mieszkanko w Polsce ale wynajmuje je i w Polsce się z tego rozliczam. Co można odliczyć oprócz tego co już napisane jako kawaler ,pewno niewiele. Nic tylko żonę muszę znaleźdź Pozdr

Wyjazdy do Polski mozesz jeszcze odliczyc paliwo + prom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
wracajac do artykulu... to nie popisali sie z tymi nowymi ulepszeniami... takie szczescie z wejsciem na strone jak z telefonem w sylwestra...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok