Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Sztelmach Robert Bartkowiak Nicole po ojcu Greg Greg Michal Lozicki Michal W Ewa Góra Adrian Aksamit jacek szymkowski Dorota Sielska Dioras Kati Nowak (1933 niezalogowanych)
1 Post
krzysztof trojanowski
(krzysztofxx)
Wiking
Ja się nie mam czego wstydzić. To ty się wysilasz, bronisz szmaty, włazisz w czyjeś d..y i zasłaniasz się czyjąś maską BRZYDALU
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
REVOLVING MOSS0
(KARTEZJUSZ30)
Wiking
jebać brata co brata w dupe harata,,jak to polal polakowi wilkiem jest

;(
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kimberly K.
(kimberly9)
Wiking
ehhhh, pomińmy może ten jakże popularny temat "która rasa jest mniej a która bardziej mądrą, piękna, zaradna, a która bardziej szpetna i leniwa" i poruszajmy bardziej przydatne wątki ...na przykład czy znacie może MOI DRODZY RODACY jakąś restaurację w Oslo gdzie poszukują kucharzy???

Posadka na hotelowej kuchnii lub jako pokojówka również mile widziana

Z góry dziękuję! A.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kimberly K.
(kimberly9)
Wiking
ehhhh, pomińmy może ten jakże popularny temat "która rasa jest mniej a która bardziej mądrą, piękna, zaradna, a która bardziej szpetna i leniwa" i poruszajmy bardziej przydatne wątki ...na przykład czy znacie może MOI DRODZY RODACY jakąś restaurację w Oslo gdzie poszukują kucharzy???

Z góry dziękuję! A.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kimberly K.
(kimberly9)
Wiking

Z góry dziękuję! A.

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kimberly K.
(kimberly9)
Wiking

Z góry dziękuję! A.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
czy ty się skarbie jąkasz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kimberly K.
(kimberly9)
Wiking
ja ja ja ? Ależ skkąąąd. Po po po prostu chciałam być bababaradziej widoczna!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kimberly9 napisał:
czy znacie może MOI DRODZY RODACY jakąś restaurację w Oslo gdzie poszukują kucharzy???

myślisz, że przyjmą kogoś, komu się koty we łbie przewracają?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kimberly K.
(kimberly9)
Wiking
hahaha, jak zwykle bardzo "zabawne" i jakże na miejscu komentarze panów, którzy odbębnili swoje i resztę dnia spędzają na tym portalu żeby dopier...komuś coś sympatycznego....

Jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to włącz sobie chłopie Tube8 bo pewnie tęsknisz za babą i w d... ci się poprzewracało! A od moich kotów WARA!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok