Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(908 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
HovedsideWebdesign napisał:
Jeb...ni SOCJALISCI mowia czlowiekowi co moze a czego nie! zdzieraja podatki na utrzymanie narkomanow, azylantow i rencistow symulantow. Jak to mozliwe by w proamerykanskim spoleczenstwie pedaly i marksisci sprawowali tak dlugo wladze?

jak widac mozliwe,i jak widac dobrze sie maja i nie zanosi sie na jakies zmiany,na szczescie my mozemy sami sobie to zmienic,na nasze swojskie podworko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...czyli

trzeba bedzie

zamiast jednego,zamawiac od razu dwa

jedno od razu hejnal przy barze,a drugie do stolika...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
zx zx
(bergenmarekk)
Stały Bywalec
kamil75 szacuc dla twoich madrosci.nikt tak dlugo nie szperal na mn jak ty stales sie wlascicielem zycia.zeklbym "jestes pokemonem"jaka ty mozesz miec madrosc? taka jak ja? przylecialem za kasa? czy mieles glebsze przemyslenia? daj spokuj.conajmniej zmien fote tak jak ja.nikt nie zazuci ci ze downa robisz z siebie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
adam krasko
(muflon)
Wiking
brawo!!!wprowadzic bezgledny zakaz picia alkoholu,siusiu i do spania.I to samo w Polsce!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
bergenmarekk napisał:
kamil75 szacuc dla twoich madrosci.nikt tak dlugo nie szperal na mn jak ty stales sie wlascicielem zycia.zeklbym "jestes pokemonem"jaka ty mozesz miec madrosc? taka jak ja? przylecialem za kasa? czy mieles glebsze przemyslenia? daj spokuj.conajmniej zmien fote tak jak ja.nikt nie zazuci ci ze downa robisz z siebie

wow bergenmarekk ....ale cudeńko masz na fotce cud,miód i malina
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Maciej Karasiewicz
(lemon2000)
Wiking
no tą niedziele bez piwka to już im wybaczyłem i tą 18 w sobote , ale na litość boską co jeszcze , karastrofa chore kompletnie chore
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...cos

ci sie pomylilo

kto ci zabroni isc do pubu w niedziele (po myszy oczywiscie)

albo w sobote po 18? bo tego dotyczy zakaz - godzin picia w pubie!

jedyna niedogodnosc to taka,ze trzeba bedzie pic szybciej,a to przeciez - nie zdrowe!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok